Abone Ol

Özge Özpirinçci ile Engin Altan'ın ayrılık nedeni şok etti!

Uzun bir süredir birlikte olan Engin Altan Düzyatan ile Özge Özpirinçci'nin ayrılığı herkesi şaşırttı.

Özge Özpirinçci ile Engin Altan'ın ayrılık nedeni şok etti!

ÖZGE ÖZPİRİNÇÇİ VE ENGİN ALTAN NİŞANINDAN İLK GÖRÜNTÜLER FOTO GALERİ


Ayrılığın perde arkasını Sabah Gazetesi’nden Sinan Özedincik yazdı..

İşte o yazı;

Geçen nisanda nişanlanan Engin Altan Düzyatan-Özge Özpirinçci çiftinden, düğün tarihi beklenirken ayrılık haberi geldi. Ayrılıkla ilgili dedikodular çıkmasına fırsat vermeden yazılı bir açıklama yapan Engin Altan Düzyatan, şöyle dedi: "Nisan ayında evlilik kararı alarak nişanlandığım Özge Özpirinçci ile karşılıklı saygı çerçevesinde ayrılık kararı almış bulunmaktayız. Her ikimiz içinde hayırlı olmasını diliyorum. Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet için tüm basın mensubu arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim."
Düğün tarihi beklenirken gelen ayrılık haberi herkesi şok etti. Bu kararın, bir uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınmalarından sonra alınması tesadüf mü sizce? İlişkilerini yıpratan bu olay mı?

Bu çift örnek olarak gösteriliyordu. Benim de çok takdir ettiğim bir çiftti. Eğer duyduklarım doğruysa şok olacağım. Konduramıyorum ama söylemeden de duramayacağım; ayrılık nedeni gündeme gelmek içinmiş. Eskisi kadar güzel işler alamadıkları ve gündeme gelemedikleri için bu ayrılık açıklamasını yapmışlar. Bir süre sonra barışacaklar deniyor. Önümüzdeki günlerde dedikodular doğru çıkacak mı göreceğiz ama bu çift için bu iddiaya itibar etmek istemiyorum. Magazin dünyasında reklam için ayrılıp barışan onlarca çift sayabilirim. Bu çift diğerlerinden çok farklı. O yüzden inanmak istemiyorum bir türlü. Umarım herkesi yanıltırlar. Bir de şu konuya değinmek istiyorum. İşsiz kaldıkları için buna başvurdukları söyleniyor ancak onlarla birlikte uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan ünlülerin hepsinin işi gücü yerinde. Herkesin bir projesi var. Kimse bu operasyon nedeniyle işsiz kalmış değil. Demek ki bununla bir alakası yok. Kimsenin, nedeni buna bağlamasının bir anlamı yok diye düşünüyorum. Uzun süredir devam eden bir ilişkiydi. Olabilir böyle ayrılıklar. Haklarında hayırlısı olsun.

Sabah / Sinan Özedincik

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ’YE CAHİDE’DE MUHTEŞEM DOĞUMGÜNÜ FOTO GALERİ

ÖZGE’DEN İLAN-I AŞK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Beyaz’da Engin Altan skeci! Ünlüler adına beste yaparsa.. VİDEO

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ’NİN ZOR ANLARI.. FOTO GALERİ

ÖZGE ÇEŞME’DE TATİL YAPIYOR.. FOTO GALERİ

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ FOTOĞRAFLARI.. FOTO GALERİ

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ MODEL OLDU.. FOTO GALERİ