Abone Ol

Özcan Deniz'den Nurgül Yeşilçay'a jet yanıt geldi!

Nurgül Yeşilçay'ın hakkında yaptığı açıklamalara Özcan Deniz hangi cevabı verdi?

Özcan Deniz'den Nurgül Yeşilçay'a jet yanıt geldi!

Nurgül Yeşilçay'ın hakkında yaptığı açıklamalara Özcan Deniz Hürriyet'te Cengiz Semercioğlu imzalı haber ile yanıt verdi;

"Nurgül'ün halen yürüyen, çekimleri devam eden bir iş hakkında konuşması çok terbiyesizce. Bunlar karı-koca hesap bilmiyor. 750 bin lira değil, 750 bin dolar istediler benden.

Cem Özer sponsorluk görüşmesi yaptığım firmaya gidip, "Özcan sizi dolandırıyor. Ben bu paraya size iki film yapayım, seneye de Nurgül'le bir dizi çekeyim" diye teklif götürdü. Şimdi kalkmışlar bana iş ahlakından bahsediyorlar.

Nurgül'ün Asmalı Konak'ta, Cem Özer'in Neredesin Firuze'de oynamasının nedeni benim. Ben geçmişte onlara omuz vermişken bugün onlar kalkıp demediklerini bırakmıyorlar. Bu kadar nankör bir aile olduklarını bilmezdim."

NURGÜL YEŞİLÇAY NE DEMİŞTİ?

Nurgül Yeşilçay'ın "Ya Sonra" film projesi hakkında Hürriyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Özcan Deniz ile ilgili ağır sözler sarfetmişti:

"Asmalı Konak dönemi geçti gitti. O günleri yeniden yaratma çabasına girmeyelim" dedim. Filmin hikayesini ve önerdiği karakteri de beğenmedim, buna rağmen aylarca oynamam konusunda ısrar etti. Ben de "İnanmadığım bir projede oynayacaksam para için yaparım" dedim ve 600 bin lira istedim. Bu rakamı veremeyeceğini biliyordum, kabul etmesin ve iş yatsın diye söyledim.

Beni ikna etmek için filmi Ali Taner Baltacı'nın yöneteceğini söyledi. Meğer kendisi yönetecekmiş, sonradan öğrendim. Özcan, iş ahlâkı sıfır olan biri. Bunu bir kez daha gördüm. Bundan sonra onunla hayatım boyunca yan yana gelmem, bir projede yer almam."