Abone Ol

Özbek kızı yarışmaya girmeden meşhur oldu!

MEDYAFARESİ FOTO GALERİ- Özbekistan’ın haberi olmadan Dünya Güzellik Yarışması provalarına Özbekistan adına katılan 18 yaşındaki Rakhima Ganieva meşhur oldu.

Özbek kızı yarışmaya girmeden meşhur oldu!

RAKHİMA GANİEVA’NIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

18 yaşındaki Rakhima Ganieva’yı hiç tanımadıklarını söyleyen Özbekistan Kültür ve Spor Bakanlığı  bugüne kadar yarışma düzenlemediklerini ve Müslüman ülke olarak ilk yarışmayı yakında düzenleyeceklerini organizatör Miss World’e bildirdi.

Seyahat etmeyi seven, Chehov, Dostoyevski, Tolstoy okuyan, müzik yeteneği olan Rakhima Ganieva, dünya basınının dikkatini çekerek şimdiden ünlü oldu. Herkes onun kim olduğunu merak ediyor.

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te ünlü şarkıcısı Sting ile birlikte moda defilesi seyrederken resimleri gazetelere malzeme olurken, geleceğin şampiyonu ilan edildi.

Miss World’ün sitesindeki yarışmacılarla ilgili bilgilere göre, Rakhima Ganieva piyano çalmayı seviyor ve  üniversitede uluslararası ilişkiler ve hukuk okuyor.

Miss World sitesinde “Yarışmayı kazanmak istiyorum” diyen esrarengiz  kızın Endonezya’ya kadar gidip diğer Dünya Güzellik Yarışması adayları arasına nasıl girdiği  merak konusu oldu.

DHA

İŞTE TÜRKİYE GÜZELİ RUVEYDA ÖKSÜZ FOTOĞRAFLARI! FOTO GALERİ

Miss Eurasia 2013 güzelleri... -FOTO GALERİ-

Dünya güzelleri motorların üstünde yürek hoplattı!.. FOTO GALERİ

Miss Euroasia güzelleri teknede yürek hoplattı!.. FOTO GALERİ

Güzeller Antalya’da kampa girdi!.. FOTO GALERİ-

Miss Model of Turkey güzelleri kampta!

 

Miss Turkey güzelinin gafları!.. VİDEO

 

SURVİVOR EMEL MİSS TURKEY’DE

 

İşte Miss Model of Turkey güzelleri!.. FOTO GALERİ