Abone Ol

"Ozan beni 8 aylık hamileyken dövdü!!!" Yeşim Erçetin eski kocasını nasıl suçladı?

Popçu Ozan Orhon'un boşandığı eşi Yeşim Erçetin eski kocasından dayak yediğini açıkladı. Erçetin'in çektirdiği erotik pozların ise bu iddialarla ilgisi pek yok! (GALERİ)

"Ozan beni 8 aylık hamileyken dövdü!!!" Yeşim Erçetin eski kocasını nasıl...

8 aylık hamileyken beni dövdü

Yeşim Erçetin: 8 aylık hamileyken, eski eşi Ozan Orhon'dan yerlerde sürüklenerek dayak yediğini itiraf etti...

Şenay Düdek ve Müge Anlı'nın sunduğu Kanal D ekranlarında yayınlanan "Dobra Dobra"ya bugün ünlü sanatçı Metin Şentürk, Yeşim Erçetin ve Prof. Dr. Zekeriya Beyaz konuk oldu.

Yeşim Erçetin, 8 aylık hamileyken arabasını satmak istemediği için eski eşinden dayak yediğini, Orhon'un dayak olayının ardından "Ben böyle bir şey yapmadım, yalan söylüyorsun" diyerek reddettiğini söyledi. Erçetin, dayak olayının bir kereyle sınırlı kalmadığını, yeni doğum yapmışken, kucağında bebeğiyle de dayak yediğini sözlerine ekledi.

"Dobra Dobra" programının konuğu olan Yeşim Erçetin eski eşi Ozan Orhon'a çok ağır suçlamalarda bulundu. Ozan Orhon'un çocuğuna sahip çıkmadığını, ona zaman ayıramadığını, masraflarına katkıda bulunmadığını iddia eden Erçetin eşine yönelik eleştirilerini şu sözlerle dile getirdi: " Ozan önceden çocuğuna çok düşkündü. Arzu Yanardağ'la aşk yaşamaya başladıktan sonra elini ayağını çekti. Biz boşanalı 3 yıl oldu. Çocuğuna tek kuruş para vermedi.' Elin para tutmaya başladı biraz koltuk çık' dememe rağmen şu ana kadar elime beş kuruş para geçmedi. Şu anda kazandığı parayı biliyorum. Bir insanın eline haftada 4 milyar geçiyorsa, kızının aidatı 750 milyonsa, en azından 250 milyon çıkarıp vermeli. Ozan'a bunu yakıştıramıyorum. Arzu Yanardağ'a para harcadığını duyuyorum ve inanamıyorum. Eli ekmek tutan bir kadına para harcayıp da kendi çocuğuna sadece hamburger ısmarlayıp, DVD alan bir adam … Mutlu olsun sevsin ama bir çocuğu varken elin kadınına para harcayıp, onun çocuğuna bir şeyler alıp kendi çocuğuna 5- 10 milyon bile vermiyor. Bu çok ayıp