Abone Ol

Oyuncu Burak Sergen Nafaka Bunalttı, Eski Eşine Dava Açtı

Oyuncu Burak Sergen, gelirin azaldığın belirterek eski eşi Işıl Sergen’e çocuğu için ödediği nafakanın 10 bin düşürülmesi talebiyle dava açtı.

Oyuncu Burak Sergen Nafaka Bunalttı, Eski Eşine Dava Açtı

15 Mart 2018 yılında anlaşmalı olarak boşan Burak Sergen ile Işıl Sergen çiftinin bugün 14 yaşında olan çocuğunun velayetini anneye verilmişti. Mahkeme Burak Sergen’in 20 bin lira nafaka ödemesine hükmetmişti.

Oyuncu Burak Sergen İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak nafakanın azaltılmasını istedi. İddiaya göre Burak Sergen’in çocuğuna ödediği nafaka ÜFE oranında artarak 41 bin 209 liraya çıktı.

Müvekkilinin ödediği nafakanın çocuğun ihtiyaçlarından fazla olduğunu dilekçesinde belirten Burak Sergen’in avukatları, “COVID-19 geçiren müvekkil, uzun süre hastanede yatmış, eskisi gibi kolay iş bulamamıştır. Rol aldığı projelerde de düşük ücret almaktadır. Çocuğuna nafaka ödemek için evlerini ve arabalarını satmak zorunda kalan müvekkil, şu anda kirada oturmaktadır. Işıl Sergen ise, oyunculuk dışında el yapımı mum, mücevherat işi ve lüks muhitlerde emlakçılık yapmaktadır. Müvekkilin gelirinde azalma olurken, Işıl Sergen’in malvarlığında artış olmuştur. Bu nedenle nafakanın 10 bin liraya azaltılmasını istiyoruz.”

KAYNAK: Hürriyet