Abone Ol

Oyuncu Barış Koçak'tan yönetmen Giritlioğlu'na şok dava!

Tomris Giritlioğlu, "Hatırla Sevgili" adlı dizide çalıştığı Barış Koçak tarafından dava edildi.

Oyuncu Barış Koçak'tan yönetmen Giritlioğlu'na şok dava!

Tomris Giritlioğlu, "Hatırla Sevgili" adlı dizide çalıştığı Barış Koçak tarafından dava edildi. 450 bin TL'lik dava açan Koçak, "Ona vefasızlık etmemek için gelen teklifleri geri çevirdim, o anlaşmamızı hiçe saydı" dedi

İki yıl önce "Hatırla Sevgili" dizisinde canlandırdığı Deniz Gezmiş rolüyle hafızalarda yer eden 32 yaşındaki Barış Koçak, yaptığı iki sözleşmeye uymadığı gerekçesiyle yapımcısı Tomris Giritlioğlu'na 450 bin TL'lik dava açtı. Sultanahmet Adliyesi'nde önceki gün görülen davanın ikinci duruşması bilirkişi raporunun hazırlanması için eylül ayına ertelendi.
Giritlioğlu'nun genel koordinatörlüğünde çekilen 'Hatırla Sevgili'de Deniz Gezmiş'i oynadıktan sonra çok sayıda teklif almaya başladığını söyleyen Koçak, "2008'in Mart ayında Hatırla Sevgili'deki rolüm bitti. Çok teklif gelince Tomris Hanım önce bana sözlü olarak onun yeni projesi 'Kasaba' dizisini beklememi söyledi. 'Ezel' dizisi de bana teklif edilmişti. 'Ayrılık',  'Adanalı' gibi dizilerden gelen teklifleri de o dönem kabul edemedim. Tomris Hanım benim piyasada tanınmamı sağladığı için ona vefasızlık etmemek için beklemeyi tercih ettim" dedi.

'Teklifleri geri çevirdim'
 Giritlioğlu'nun 'Kasaba'da kendisiyle anlaşma yapmasına rağmen yerine Murat Ünalmış'ı oynattığını söyleyen Koçak, şöyle devam etti: "Tomris Hanım, benimle yaptığı anlaşmayı hiçe sayarak, beni ekarte edip Murat Ünalmış'la anlaştı. Ben bunları son dakika, farklı bir yerden öğrenince çok üzüldüm. Benimle yapılan anlaşma fesh bile edilmemişti. Ben de önce noterden ihtarname gönderdim. Ardından da yaptığım iki anlaşma için 450 bin TL'lik dava açtım. Şimdi davanın ikinci duruşması yapıldı, karar bilirkişi raporuyla kesinlik kazanacak. Bu davanın bu şekilde mağdur edilen oyuncular için de emsal oluşturacağını düşünüyorum."