Abone Ol

Oyuncu Algı Eke'den şiddet isyanı!

Sevgililerine şiddet uyguladığı iddiasıyla birçok kez gündeme gelen oyuncu İnan Ulaş Torun'un, şimdi de oyuncu eşi Algı Eke'ye şiddet uyguladığı iddia edildi. Algı Eke bir açıklama yaparak bu haberlere ateş püskürdü

Oyuncu Algı Eke'den şiddet isyanı!

Oyuncu İnan Ulaş Torun hakkında geçen mayıs ayında sosyal medyada bir anda çığ gibi büyüyen ithamlar ardından bir yenisiyle tekrar gündeme geldi.

Eski sevgililerine şiddet uyguladığı söylentisi çıkan İnan Ulaş Torun'un, sürpriz şekilde dünyaevine girdiği Algı Eke'ye de şiddet uyguladığı iddia edildi.

Bu iddialar sonrası Algı Ege bugüne kadar özel hayatıyla ilgili açıklama yapmayı gereksiz bulduğunu ancak bu iftiralardan sonra susmasının mümkün olmadığını belirterek şunları söyledi:

''EŞİM VE BENİM HAKKINDA ÇIKAN haberler...''

Eşim ve benim hakkımda çıkan asılsız haberler, bugüne kadar özel hayatıyla ilgili açıklama yapmayı gereksiz ve münasebetsiz bulan sadace oyuncu kimliğiyle işini yapmaya gayret eden ben artık bir açıklama yapma mecburiyetinde bıraktı.

Ailemi ve sevdiğim/beni seven herkesi üzen bu uydurma ve kötülük sever haberleri yapan kişiler varsa eğer kendi vicdanlarına havale etmekle birlikte derhal hukuki süreç başlatacağımı buradan bildiriyorum.

Bir kimseye gerçek olmayan, olumsuz bir durumu ,bir suçu , amaçlı olarak ,bilerek yüklemek iftiradır. Sevgi ve saygılarımla..."