Abone Ol

Oyunbozan dizisinden yeni fragman, ilk bölüm ne zaman?

Oyunbozan"ın başrollerini; Barış Kılıç ,Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Kenan Bal'ın paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda Serdar Orçin, Ceren Erginson, İlayda Akdoğan ve Ozan Dolunay da yer alıyor.

Oyunbozan dizisinden yeni fragman, ilk bölüm ne zaman?

Aka Yapım, Ali Gündoğdu ve Asena Bülbüloğlu'nun yapımcılığını üstlendiği "Oyunbozan"ın başrollerini; Barış Kılıç ,Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Kenan Bal'ın paylaşıyor. Zengin oyuncu kadrosundaSerdar Orçin, Ceren Erginson, İlayda Akdoğan ve Ozan Dolunay'ın yer alıyor.

Emre Kabakuşak’ın yönettiği dizinin senaryosunu ise Altuğ Küçük kaleme alıyor.

Oyunbozan dizisinden yeni fragman, ilk bölüm ne zaman? - Resim: 1Oyunbozan dizisi

“Oyunbozan”ın İlk Bölümünde; Büyük bir nefretle öç almaya çalışan Emre'nin yolu, hayat tarafından sevdiği insanlarla sınanan Ece ile kesişir. Yıllar önce yaşadığı kaybın sorumlusu olarak medya patronu Mahir Yamaner'i gören Emre, Yamaner ailesine karşı akıl almaz oyunlar içine girecektir. Anne ve babası yıllar önce ölen Ece, kardeşiyle birlikte teyzesinin evinde yaşar.  Psikoloji mezunu olan Ece'nin tek amacı bir hastanede iş bulup kardeşi Ada'yla birlikte sade bir yaşam sürmek...

Oyunbozan dizisinden yeni fragman, ilk bölüm ne zaman? - Resim: 2Tuvana Türkay

Ancak işler istediği gibi gitmeyecek; alac ağı haberle derinden sarsılacaktır. Kardeşi Ada, ölümcül bir hastalığın pençesindedir ve küçük kızın yaşaması için tek çıkış yolu Emre'dir.  Emre, Mahir Yamaner'e karşı içinde besleyip büyüttüğü bu nefret duygusuna Ece'yi de dahil edecektir. Bürokrasi ve cemiyet hayatındaki önemli isimlerden oluşturdukları şantaj dosyaları sayesinde gücü elinde tutan Yamener Ailesi bu defa sert kayaya çarpacak; Emre'nin kusursuz görünen planında rol oynayacaklardır. Ece'yi kendi elleriyle Yamaner'lerin köşküne gönderen Emre, genç kızı aslında bir engerek yuvasına hapsetmiştir ve bunu anlaması çok da uzun sürmeyecektir... Yamaner'lerin köşküne adım atan Ece hangi oyunla karşılaşacak? Onu bekleyen esrarengiz olay ne? Köşeye sıkışan Ece'yi neler bekliyor? Emre nasıl bir yol izleyecek? Ece bu oyunları bozacak mı?

YAPIM              AKA YAPIM

YAPIMCI ALİ GÜNDOĞDU, ASENA BÜLBÜLOĞLU

YÖNETMEN           EMRE KABAKUŞAK

SENARYO             ALTUĞ KÜÇÜK

OYUNCU ADI KARAKTER ADI

BARIŞ KILIÇ EMRE

SERHAT TUTUMLUER MAHİR

TUVANA TURKAY ECE

GÜLÇİN SANTIRCIOĞLU MİNE

KENAN BAL FEYYAZ

SERDAR ORÇİN ADNAN

OZAN DOLUNAY RÜZGAR

SERHAT PARIL KAAN

İLAYDA AKDOĞAN EYLÜL

ORÇUN İYNEMLİ DEMİR

GÜLSE GÖÇER ADA

SERHAN ERNAK COŞKUN

SÜEDA ÇİL SÜMBÜL

CEREN ERGİNSOY EMEL

AHMET DİZDAROĞLU MAHMUT

DİLEK ÇELEBİ ZEHRA


“Oyunbozan”, 16 Nisan Cumartesi akşamı 20.00’de ilk bölümü ile Show TV’de başlıyor!