Abone Ol

Oynadığı klip kaderi oldu! Erol Günaydın gözyaşlarını tutamadı!

Habertürk'te Balçiçek Pamir'in sunduğu 'Söz Sende' programında, ünlü sanatçı Erol Günaydın ile yapılan duygu dolu röportaj ekrana getirildi.

Oynadığı klip kaderi oldu! Erol Günaydın gözyaşlarını tutamadı!

Emre Altuğ'un 'Aşk-ı Kıyamet' isimli şarkısına çekilen klipte oynayan Erol Günaydın, izleyen herkesi duygulandıran o hikayeyi ne yazık ki şimdi kendisi yaşıyor.

Eşi Güneş'i 2005 yılında kaybeden Erol Günaydın, klipte, eşini kaybetmiş, onun hatıralarıyla yaşayan ve bir tekerlekli sandalyeyi sanki eşi oturuyormuş gibi sokaklarda dolaştıran bir adamın dramını oynamıştı.

Erol Günaydın, klip çekildikten sonra eşinin klibi izlediğini ve kendisine "Sen merak etme, o sandalyeyi hiç boş bırakmayacağım" dediğini anlatarak "Ama maalesef bıraktı. Şimdi o sandalyeye ben biniyorum bazen" diye konuştu.

Günaydın, hiç istemese de klibin gerçek olduğunu söyleyerek gözyaşlarını tutamadı. 40 yıllık evlilik hayatları boyunca eşinin sürekli yanında olduğunu anlatan Erol Günaydın, geceleri uyurken eşi hala yanındaymış gibi hissettiğini söyledi. Eşinin yokluğuna hala alışamayan Günaydın, zaman zaman pencereden bakarken dalıp gittiğini ve sanki o yaşıyormuş gibi hissettiğini de sözlerine ekledi.