Abone Ol

Öykü Çelik'ten nefes kesen sahneler!

FOTO GALERİ- VİDEO- Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam'a Öykü Çelik'in öpüşme sahnesi damga vuracak.

Öykü Çelik'ten nefes kesen sahneler!

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ın kadınları aşkın büyülü  dünyasına daldılar.
Geçtiğimiz haftalarda Osmanlı’yı birbirine katan isyanlar yerini romantizm rüzgarına bırakmıştı. Aşka kendilerini ilk teslim eden Murat ve Canseza’nın (Cemal Hünal ve Aslı Tandoğan) göldeki öpüşme sahnesi izleyenleri ekran başına kilitlemişti ve sosyal medyada en çok konuşulan konuların da başında gelmişti. Büyük yankı uyandıran bu öpücükten sonra yeni bölümde sarayın fettan güzeli Çeşmidil’in sevgilisinin en yakın arkadaşı ile öpüşmesi damga vuracak.
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’da isyanı başlatan asi adam Patrona Halil’in sevgilisi Çeşmidil (Öykü Çelik) sevgilisini Patrona’nın can dostu Muslu Beşe ile aldatıyor. Bembeyaz giysileri içinde delici mavi bakışları ve tutku dolu aşkıyla ekranda göreceğimiz Çeşmidil için Öykü Çelik “ Çeşmidil fettanlık ve saflık arasında geçişler yaşayan bir karakter. O’nu canlandırırken pek çok kadına büründüğüm için çok seviyorum Çeşmidil’i. Ama bir yandan bazen ben de çözemiyorum. Sevgilisi Patrona’ya deli divane aşıkken Muslu Beşe ile öpüşmesini şaşırtıcı bir gerçek ama olayların nasıl geliştiği benim ve izleyiciler için yeni bölüme kadar sürpriz olarak kalsın.” Diyor.
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ın kadrosuna dahil olmasıyla seven kitlesi daha da artan yakışıklı oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı “Muslu Beşe’nin can dostunu aldatması benim de beklemediğim bir şeydi. Ama bu kadar sınırda yürüyen bir karaktere can vermek çok keyifli.” Diyor.
Çeşmidil ile Muslu Beşe’nin aşkı nasıl sonuçlanacak? Muslu Beşe’ninen yakın arkadaşına yaptığıihanet  ona nasıl bedel ödetecek? Gerçekler ortaya çıkacak mı? Bu aşkın sonu ne olacak? gibi soruların tamamı 14 Mayıs Pazartesi 19:50’de Trt’de yayınlanacak olan “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam”ın 10. Bölümünde yanıtlarını bulacak.

Bir Zamanlar Osmanlı dizisinin 10. bölümünde neler olacak?

“Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam”da düğün zamanı… Ekranların en heyecan yüklü dizisinde İsyan dolu günlerin ardından bir an olsun sular duruluyor ve izleyicilerin nefesini kesecek bir düğün gerçekleşiyor…

Hatice Sultan’ın  hizmetine giren Murat’a Sultan’ın kendisine hazırladığı bir sürpriz ile karşılaşır.
Hatice Sultan’ın isteğiyle Murat ve Canseza bir anda kendilerini evliliğin eşiğinde bulurlar. Bu zamansız ve istekleri dışında verilen karar birbirlerine davranışlarını da etkileyecektir.
Şehnaz’ın evini  öğrenen Kasım, Mirza’nın karşı çıkmasına rağmen onu öldürmek yerine Saray’a sızacak bir casus olarak kullanmaya karar verir.  Oğlunu kaybetme korkusuna rağmen Şehnaz bu haberi Hatice Sultan’a ulaştırınca, onun emriyle harekete geçen Murat, Mirza’ya tuzak kurup Kasım’ın planını bozar. Mirza son anda Murat’ın elinden kaçınca bütün şehirde aseslerin ve Murat’ın katıldığı bir sürek avı başlar. Kasım ise bir yandan gelişmelerden rahatsız olan Damat İbrahim Paşayı idare etmeye çalışırken bir yandan da Mirza’yı şehirden çıkarmak için planlar yapmaktadır. Bunun için Patrona’yı kullanacaktır.
Patrona ile Muslu’nun Planları…
Patrona ve Muslu yasaların kendilerine işlemediğini fark ederek esnafı haraca kesmeye başlamışlardır. Ancak önlerinde kendilerinden güçlü bir kabadayı olan Kara Hasan engeli vardır. Çeşmidil Patrona’yla ilgili kurduğu evlilik hayallerinin gerçekleşmesinin zor olduğunu anladığı için üzülürken  hiç beklemediği biri de ona ilgi duymaya başlar.
Canseza ve Murat’ın düğün gecesi, Mirza’nın etrafındaki çember de iyice daralır. O gece, Kasım ve Murat, Mirza için ölümüne bir mücadeleye girişirler.
“Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” heyecan yüklü 10. Bölümüyle 14 Mayıs Pazartesi akşamı 19:50’de Trt’de.

BİR ZAMANLAR OSMANLI KIYAM 10. BÖLÜM FRAGMANI! VİDEO

ÖYKÜ ÇELİK’TEN NEFES KESEN SAHNELER! FOTO GALERİ

OSMANLI KIYAM’DA BEŞ SAAT SÜREN ÖPÜŞME PROVASI! VİDEO