Abone Ol

Oyak Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Türker gözaltında!

28 Şubat Soruşturması kapsamında evi aranan OYAK Yönetim Kurulu Başkanı emekli Korgeneral Yıldırım Türker gözaltına alındı.

Oyak Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Türker gözaltında!

28 Şubat sürecine ilişkin olarak Ankara Özel Yetkili Savcılık tarafından başlatılan soruşturmada OYAK Yönetim Kurulu Başkanı emekli Korgeneral Yıldırım Türker de gözaltına alındı.

Halen OYAK Yönetim Kurulu Başkanı olan Yıldırım Türker 6 Nisan 2012 tarihinde OYAK tarafından Türkiye'de ilk kez üretilen Renault Fluence marka elektrikli otomobili Başbakanlığa hibe etmişti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, OYAK tarafından Türkiye'de üretilen ve Başbakanlık'a hibe edilen Renault Fluence marka otomobile bugün gözaltına alınan OYAK Yönetim Kurulu Başkanı emekli Korgeneral Yıldırım Türkeri ile birlikte binmiş ve aracı kullanmıştı. Erdoğan aracı kullandıktan sonra da, ''Ülkemizde çevre dostu bir araç olma noktasında bunlar bizim için çok çok önemli olacak. Hava kirliliği noktasında tabii temiz havayı teneffüs etmede çok çok katkısı olacak. Ben doğrusu bu adımı çok önemli bir adım olarak görüyorum'' demişti.