Abone Ol

Oya Doğan şıklığıyla Kristal Fare'ye damga vurdu!

Televizyon Oscarları olarak bilinen 4. Kristal Fare Ödülleri, muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Gecede kırmızı halıda sunuculuk yapan Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, kıyafetiyle göz kamaştırdı.

Oya Doğan şıklığıyla Kristal Fare'ye damga vurdu!

Suada Club-Galatasaray Adası'nda düzenlenen 4. Kristal Fare Ödülleri gecesinde TV dünyasının en iyileri ödüllerini aldı. Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, kırmızı halıda gecenin önemli konuklarıyla önemli röportajlar yaptı. 

Oya Doğan geceye sunuculuğu kadar, giydiği elbisesiyle damga vurdu. Gece için zarif bir tuvalet giyinen Doğan, saçlarıyla da tüm ilgiyi üzerine toplamayı başardı.

Oya Doğan şıklığıyla Kristal Fare'ye damga vurdu! - Resim: 1

Oya Doğan'ı geceye IC Modaevi-Şelale Öncel Mertadam hazırladı. Doğan, Vatan gazetesindeki köşesinde geceye hazırlanmasında kendisine yardımcı olan isimlere teşekkür etti:

''Hayatında tuvalet giymemiş ve topuklu ayakkabı üzerinde buzda yürüyormuş gibi hisseden benim için hazırlanmak zordu. IC Modaevi-Şelale Öncel Mertadam özel tasarımı elbisem epey övgü aldı. Saçlarım Seyfi Aşker’e emanetti. Zor oldu ama geceyi atlattık. Ama emeklerinin karşılığını ödeyemeyeceğim isim, bir an yanımdan ayrılmayıp konuk koordinatörü gibi çalışan ablam Gönül Doğan’dı. Herkese çok teşekkür ederim.'' diye yazdı

Oya Doğan şıklığıyla Kristal Fare'ye damga vurdu! - Resim: 2