Abone Ol

Restoranda dehşet anları.. Vale öldü, kadın müşteri yaralandı

Bursa'da, kontrolden çıkan otomobil, restoranın otoparkına daldı.

Restoranda dehşet.. Vale öldü, kadın müşteri yaralandı

Bursa'da, kontrolden çıkan otomobil, restoranın otoparkına daldı. Otomobilin çarptığı otoparkta vale olarak çalışan 47 yaşındaki İsmail Şener ile restorandan çıkan 65 yaşındaki Teyfide A. yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan İsmail Şener yaşamını yitirdi. Güvenlik kameralarına yansıyan kaza sonrası kaçan sürücü 22 yaşındaki R.P. yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında merkez Nilüfer İlçesi Karaman Mahallesi İzmir Yolu Caddesi üzerinde bulunan restoranın otoparkında meydana geldi. R.P.  yönetimindeki 16 ET 092 plakalı otomobil, İzmir yolu üzerinde ilerlerken bir anda kontrolden çıkıp yol kenarındaki restoranın otoparkına daldı. O sırada müşterilerin otomobillerine yer gösteren vale İsmail Şener ile restorandan çıkan müşteri Teyfide A. otomobilin altında kalarak yaralandı. R.P. ise aracıyla olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan İsmail Şener ile müşteri Teyfide A., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmail Şener, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmazken, Teyfide A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Aracın bilgileri ve güvenlik kamerasından yola çıkan polis ekipleri, şüphelinin R.P. olduğunu tespit etti. R.P., polis ekiplerinin yaptığı çalışma ile evinde gözaltına alındı.

KAZA RESTORANIN GÜVENLİK KAMERASINDA
Bu arada, kaza, restoranda bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sol şeritte hızla ilerleyen otomobilin, kontrolden çıkarak restoranın bahçesine daldığı ve restoran çalışanlarının koşuşturması görülüyor. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Restoranda dehşet anları.. Vale öldü, kadın müşteri yaralandı - Resim: 1
Restoranda dehşet anları.. Vale öldü, kadın müşteri yaralandı - Resim: 2