Abone Ol

Otelde fantezi yapacağız sandım, akrabaları çağırmış!

MEDYAFARESİ FOTO GALERİ Demet Akalın, 41. yaş gününü ve 1. evlilik yıldönümünü Maslak Sheraton Oteli'nin içindeki Qubbe adlı gece kulübünde kutladı.

Otelde fantezi yapacağız sandım, akrabaları çağırmış!

DEMET’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ -FOTO GALERİ-

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre; Halayların çekilip modern dansların edildiği parti gece geç saatlere kadar sürdü. Demet Akalın, bir ara eşi Okan Kurt’la beraber basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Doğum gününü normalde cuma günü kutlayacaklarını dile getiren Akalın eşinin kendisine sürpriz yaptığını söyledi. Otele sadece yemeğe geldiklerini düşünen Akalın kahkahalar atarak, "Ben içimden fantezi falan diye otele geldik diyordum meğerse bizimki tüm akrabalarımı, arkadaşlarımı toplamış parti veriyor. Gölcük’teki akrabalarım bile gelmiş, çok ağladım, çok duygulandım" dedi.
Sonra sözü devralan Okan Kurt, 3 haftadır bu parti için uğraştığını dile getirdi. Pasta üzerindeki süsü bile 3 hafta önce Paris’te, eşinin yanında aldığını dile getiren Kurt, "Süsü bile Demet’in yanında aldım ama ona hissettirmedim, çok zorlandım" dedi. Partiye sürekli boşanacakları konuşulan Özlem Yıldız ve Sinan Serter çifti de katıldı. Hem müjde verdi hem çocuk diledi. Doğum günü dileği sorulduğunda ise Demet Akalın, çocuk istediğini açıkladı. Başarılı Popçu, "Buradan açıklıyorum, Zuhal Topal hamile ve ikiz bebek bekliyor" dedi. Zuhal Topal’ın karnını severek çocuk için dua ettiğini dile getiren Akalın, yazın çok yoğun konser maratonu olduğunu yaz sonu çocuk için çalışmalara başlayacaklarını esprili bir şekilde söyledi.