Abone Ol

Otel çalışanı oda temizlerken gördüğü şeyle şoke oldu!

Amerika'da birikimlerini taşındıkları kentte bir otel odasında unutan yaşlı çift, parayı bulan otel çalışanın dürüstlüğü sayesinde paralarına kavuştu

Otel çalışanı oda temizlerken gördüğü şeyle şoke oldu!

Yaşlı çift Michigan’da yaşıyordu. Kentucky’de yaşayan oğullarına daha yakın olmak için buraya taşınmaya karar verdiler. Nakliyat şirketi eşyalarını teker teker tıra yükledi ve yeni eve doğru yola çıktı. Bu sırada onlar da bir otele yerleşti.

Çift otele yerleştikleri sırada 11 bin dolarlık nakit parayı da yanlarında taşıdı. Yeni evlerine taşındıklarında parayı hiçbir yerde bulamadılar.

Çift ne yapacağını bilemedi ve her yeri aramaya başladı. Brigid Murray, çiftin kaldığı otelde oda hizmetlisiydi. Brigid, çift odadan ayrıldıktan sonra çekmecede yüklü miktarda nakit para buldu. 

Parayı alabilirdi ancak bir an olsun aklından geçmedi. Son derece dürüst olan Brigid yıllardır aynı otelde çalışıyordu. Parayı alabilirdi ancak bir an olsun aklından geçmedi. Son derece dürüst olan Brigid yıllardır aynı otelde çalışıyordu. 

Brigid’in iş arkadaşları, hayatların hiç bu kadar dürüst bir insanla tanışmadıklarını söylüyorlar. ABC’den aktarılanlara göre, kadın para bulunduktan sonra ağlamış.

(Posta)