Abone Ol

Orta Sınıfın Çöküşü Notuyla Arabasını İlana Koydu: Artık O Bana Biniyor

Dolar fiyatlarının artmasının ardından ikinci el araç piyasasında da sıkıntı yaşanmaya başladı. Bir vatandaşın arabasını "Orta sınıfın çöküşünden dolayı satılıktır" şeklinde ilana koyması gündem oldu.

Orta Sınıfın Çöküşü Notuyla Arabasını İlana Koydu: Artık O Bana Biniyor

TL'nin dolar karşısında değer kaybı vatandaşın günlük yaşantısını etkilemeye devam ediyor. Son 3 yıl içerisinde araç piyasasındaki fiyat artışı, araç sahibi olmayı zorlaştırırken akaryakıta gelen zamlar, araç kullanmayı imkansız hale getiriyor.

Araç alım-satım uygulamasına 20 Aralık'ta koyulan bir ilanda araç sahibi, "Benzine gelen son zamlardan sonra artık ben ona değil de o bana binmeye başladı. Aslında arabalar çok yakmıyor, ülkemizde yakıt pahalı" diyerek araç kullanma maliyetinin arttığını belirtti.

İlan sahibi Adem Bilgiseven, "Orta sınıf bir vatandaş olarak artık bu otomobile hatta başka bir otomobile binmek gibi şansım yok!" diyerek üç ay önce aldığı aracını satmaya çalışıyor.

halktv.com.tr'ye konuşan Bilgiseven, ilanın şu ana kadar 20 bin görüntülenme aldığını söylerken "Ciddi bir alıcı çıkmadı" dedi.

İşte o ilan:

Orta Sınıfın Çöküşü Notuyla Arabasını İlana Koydu: Artık O Bana Biniyor - Resim: 1