Abone Ol

Orta Asya, en seksi Türk erkeğini seçti! Kıvanç Tatlıtuğ!

'Gümüş' dizisinin haftada beş gün ekrana gelmesi Kıvanç Tatlıtuğ'u Orta Asyalı gençlerin ilahına dönüştürdü.

Orta Asya, en seksi Türk erkeğini seçti! Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ, Özbekistan ve Tacikistan'da idol oldu. 'Gümüş' dizisinin haftada beş gün ekrana gelmesi yakışıklı oyuncuyu Orta Asyalı gençlerin ilahına dönüştürdü.

Arapların gözdesi Kıvanç Tatlıtuğ, Orta Asya'nın da sevilen oyuncuları arasına girdi. 'rferl.org' aldı yabancı site, Tatlıtuğ'un Özbekistan ve Tacikistan'daki yükselişini gündeme getirdi.

KIVANÇ TATLITUĞ'UN YENİ DİZİSİ İÇİN TIKLAYIN


Sitede, yakışıklı oyuncuyla ilgili haberde şu ifadeler yer aldı:

GENÇLERİN İDOLÜ OLDU
"Türk dizi oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'un yıldızı Özbekistan ve Tacikistan'da yükseldi. 'Gümüş' dizisi, Özbekistan'daki Yoshlar TV'de haftada beş kez sabah ve akşam kuşağında yayınlanıyor. Aşkent'in Chilanzar Mahallesi'ndeki üniversiteli Aziza Nurullueva, 'Ben diziyi günde iki kez izliyorum. Tatlıtuğ bizim idolümüz. Erkek kardeşim ona benzemek için saçını uzatıyor, röfleler yaptırıyor' diyor..."

KIVANÇ TATLITUĞ'UN THY REKLAMI İÇİN TIKLAYIN


85 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR
'rferl.org' adlı sitede; Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'Orta Asya'nın Brad Pitt'i ve 'En seksi Türk erkeği' diye söz ediliyor. Bölgede 85 milyon takipçisi olduğu belirtilen oyuncu hakkında, şu bilgiler yer alıyor: "Tatlıtuğ'un şöhreti, 'Gümüş' dizisi 2008'de Suudi Arabistan'ın MBC kanalında yayınlanınca arttı."

KIVANÇ TATLITUĞ'UN MAVİ JEANS REKLAMI İÇİN TIKLAYIN