Abone Ol

Orgazm olamayan kadın nasıl yürür?

Belçikalı bilimadamlarının yaptığı "ilginç" araştırmanın sonuçlarına göre, kadınların yürüyüş tarzlarına bakarak...

Orgazm olamayan kadın nasıl yürür?

Belçika’da yapılan bir araştırma, kadınların yürüyüş tarzlarına bakarak cinsel hayatlarını anlamanın mümkün olduğunu ortaya çıkardı.
Daily Mail’in Sciencedaily dergisine dayandırdığı habere göre, Belçika Louvain Katolik Üniversitesi Aile ve Cinsellik Araştırmaları Enstitüsü bilim adamları, cinsel hikayeleri bilinen bir grup kadının yürüyüş şekillerini videoya aldı.
Daha sonra kadınların yürüyüşlerini inceleyen bilim adamları, kadınların yürüyüş tarzları ile cinsel hayatları arasında doğrudan bağlantı olduğu sonucuna vardı.
Buna göre, cinsel hayatları yolunda giden, yani istedikleri zaman orgazm olan kadınlar, diğerlerine göre daha rahat bir yürüyüş sergiliyor.
Buna karşılık orgazm sorunu yaşayan kadınlar daha gergin bir yürüyüş tarzı gösteriyor.
Araştırmaya göre, vajinal orgazm yaşayan kadınlarla klitoral orgazm yaşayan kadınların yürüyüşleri de birbirinden farklılık gösteriyor. Özellikle de penisle vajinal orgazm yaşayan kadınların yürüyüş tarzları, cinsel yaşamlarını hepsinden çok ele veriyor.
Buna göre penis aracılığıyla vajinal orgazm yaşayan kadınların kasları diğerlerine göre çok daha gevşek oluyor.
O yüzden bu kadınlar yürürken kalçalarını daha çok sallayıp omurgalarını daha çok hareket ettirdikleri gibi, diğerlerine göre daha uzun adım atıyorlar.
Yine vajinal orgazm yaşayanlar, daha akıcı, daha enerjik ve daha rahat bir yürüyüş gösteriyorlar.
Buna karşılık klitoral orgazm ya da orgazm sorunu yaşayan kadınlar yürürken daha gergin oluyor.
Bu kadınlar yürürken diğerlerine göre daha kısa adımlar atıyor ve daha dik bir yürüyüş sergiliyor.