Abone Ol

Ören bayan ve söven bay!!! Sosyetede şok küfür ve hakaret davası!!!

Ören Bayan firmasının sahibi İzzet Karako'ya boşanma davası açan eşi Klaudia Karako bir de hakaret davası için mahkemeye gitti. İşte Ören Bayan'ın cep telefonunda kayıtlı mahkemelik olan küfürler!!!

Ören bayan ve söven bay!!! Sosyetede şok küfür ve hakaret davası!!!

Kendisine boşanma davası açan ve Yahudi geleneklerine göre evlenirken verdiği drahoma ile birlikte 1 milyon 100 bin dolar da tazminat isteyen eşi Klaudia Karako'dan, Ören Bayan ipliklerinin sahibi İzzet Karako'ya bir de hakaret ve tehdit davası geldi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca tamamlanan soruşturmaya göre, Klaudia Karako, oğulları Can'ın ortaokuldan mezuniyet törenine katılmadı. Törende annesini göremediği için çok üzülen oğlundan etkilenen İzzet Karako, boşanmak üzere olduğu eşine cep telefonu mesajı çekerek "...yalancı, saldırgan, şerefsiz, çocuklarının gecesinin A... K... G..." gibi sözlerle hakaret etti. Ayrıca, "Bu günleri burnundan getirmeyen g... olsun, g..., rezillik neymiş anlayacaksın, maalesef bizimki hakikaten o yola girmiş diyeceksin" diyerek tehditte bulundu.

Savcılıkça ifadesi alınan İzzet Karako, "Oğlumuzun çok üzüldüğünü görünce sinirlendim. Mesaj çektim ama hakaret etmedim" dedi. Ancak savcılık, SMS mesajlarında Klaudia Karako'ya zincirleme olarak hakaret ve tehditte bulunduğu gerekçesiyle İzzet Karako'ya dava açtı. Karako, 9 yıla kadar hapis istemiyle önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. Klaudia Karako, kendisini dansöz ve artistlerle aldatmakla suçladığı eşi İzzet Karako'ya boşanma davası açmış, çocukları için her ay 17 bin dolar nafaka, kendisi için de 1 milyon 100 bin dolar tazminat talep etmişti.