Abone Ol

OPET'in yeni reklam yüzü Arda Turan

Her alanda olduğu gibi reklam kampanyalarında da fark yaratan OPET, 2016'da ekranlarda olacak kurumsal imaj reklam kampanyası için A Milli Takım oyuncusu, Türk futbolunun Barcelona’daki gururu, yıldız futbolcu Arda Turan ile anlaştı.

OPET'in yeni reklam yüzü Arda Turan

OPET, Türk futbolunun gururu Arda Turan'la  anlaşma imzaladı. İstanbul ve Barcelona'da çekilen iki reklam filminde; OPET'in ‘kusursuz hizmet’ anlayışı, Arda Turan'ın yüksek enerjisi, disiplini ve çalışkanlığıyla birleşiyor.

Ürün ve hizmet kalitesini sürekli yükselterek müşterisinin hayatında kalıcı yer edinmeyi başaran OPET, yeni ve güçlü bir işbirliğine daha imza attı. Her alanda olduğu gibi reklam kampanyalarında da fark yaratan OPET, 2016'da ekranlarda olacak kurumsal imaj reklam kampanyası için A Milli Takım oyuncusu, Türk futbolunun Barcelona’daki gururu, yıldız futbolcu Arda Turan ile anlaştı.

Arda Turan, yaratıcı ve esprili senaryolar doğrultusunda İstanbul ve Barcelona'da OPET için kamera karşısına geçiyor. The Guardian Gazetesi tarafından yayınlanan 'Yılın En İyi 100 Futbolcusu' listesinde yer alan Arda Turan ile iki ayrı reklam filmi çekilecek.

OPET'in yeni reklam yüzü Arda Turan - Resim: 1

Çekimlerinin bir kısmı Barcelona’da yapılacak olan ilk filmde yıldız futbolcunun hem ülkesine hem de OPET’in güleryüzlü kaliteli hizmet anlayışına olan özlemi, duygusal bir biçimde anlatılıyor. İstanbul’da çekilen ikinci film ise Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Resmi Akaryakıt Tedarikçisi olan OPET’in Avrupa Kupası yolundaki ‘Milli Takım’a destek mesajlarını içeriyor.

OPET'in yeni reklam yüzü Arda Turan - Resim: 2

Müşterisini dinleyen, beklentilerine değer veren ve her alanda yapılamayanı yaparak sektörünün öncüsü olan OPET, daha önceki yıllarda da alanlarının tartışmasız en başarılı isimlerinden Tarkan, Cem Yılmaz ve Ajda Pekkan gibi sanatçılarla ses getiren kampanyalara imza atmıştı.