Abone Ol

O'nu hiç böyle görmediniz ! Pınar Altuğ'un lise yıllarındaki büyük aşkı kim ?

"Hayatımda sadece üç adamla beraber oldum. Bir de lisede önemli biri vardı" diyen Pınar Altuğ'un gençlik sevgilisinin adı Bürkan Beyli.

O'nu hiç böyle görmediniz ! Pınar Altuğ'un lise yıllarındaki büyük aşkı...

Beyli, Saint Benoit Lisesi'nin mezunlar yıllığında Altuğ için "Hayatımın en güzel günlerini onunla paylaştım" diye yazmış.

İşte bilinmeyen dördüncü sevgili

Pınar Altuğ'un "hayatıma giren dört erkekten biri" dediği lisedeki sevgilisi St. Benoit'dan Bürkan Beyli çıktı. Genç âşıkların ilişkisi, okul bitince sona erdi.

Bir televizyon programına katılan Pınar Altuğ, hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. "Ben sürekli adam değiştiriyormuşum gibi bir durum var" diyen Pınar Altuğ, şöyle devam etmişti: "Hayatımda sadece üç adamla beraberdim. Bir de lisede önemli biri vardı. Onunla birlikte dört adam." Altuğ'un bahsettiği "üç adam" tanınan isimler; eski eşi Umut Elçioğlu, Tony Teodoridis ve son olarak genç sevgilisi Yağmur Atacan... Peki "Lisede önemli biri vardı" dediği kim?

LİSENİN POPÜLER KIZI

İşte o sevgilinin, Pınar Altuğ'un St. Benoit Lisesi'nde okurken birlikte olduğu Bürkan Beyli adındaki sınıf arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Lisenin en popüler kızı olan ve hocalarının da bunu dile getirdiği Pınar Altuğ, zaten bir yıl sonra katıldığı yarışmada Türkiye güzeli seçilerek bu ortak fikrin tescillenmesini sağladı. Altuğ ile Bürkan Beyli'nin lise yıllarındaki aşkı, yaz aylarında Kumburgaz'daki yazlıkta devam etti. Çiftin, tüm arkadaşlarının "büyük bir aşk" olarak nitelediği ilişki, okulun bitmesiyle birlikte sona erdi. Zaten ertesi yıl, yani 1994'te Türkiye Güzeli tacıyla sahneden indiğinde onu ilk tebrik eden kişi, uzun bir flört döneminden sonra evleneceği Umut Elçioğlu'ydu.

Bürkan Beyli, Pınar'ı anlatıyor

İki seneden beri süregelen samimi arkadaşlığımız ona çoğu zaman çok yakınlaşmamı sağladı. Benim yorumumla Pınar son derece dürüst, iyimser, fevkalade uyumlu ve zeki bir insandır. Renkli birlikteliğimiz süresinde, birbirimize kazandırdığımız birçok olumlu değerlerin olduğu kesin. Hayatımın en güzel günlerini onunla paylaştım.

Pınar Altuğ, Bürkan'ı anlatıyor

Her zaman mükemmel ve düzenli bir hayat istedin. Bu süre çevrendeki insanları da etkiliyor, belki farkında olmadan onların hayatlarını da programlıyorsun. Bundan en çok nasibini alan da benim. Çünkü seninle iki senemizin yaklaşık her gününü beraber geçirdik ve çok şey paylaştık. Bu geçmişin yanında önümüzde yaşanacak koca bir gelecek var.