Abone Ol

Ömür Gedik: Kimsenin G-Stringine şortuna karışmamalıydım..

Ömür Gedik, geçtiğimiz aylarda yaptığı tepki çeken şort yorumu, magazin gündeminde üst sıralarda yerini alan 'korsana hayır' paylaşımı, yeni tekli şarkı çalışmaları hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

Ömür Gedik: Kimsenin G-Stringine şortuna karışmamalıydım..

Müzik kariyerine yoğun bir şekilde devam eden Ömür Gedik, geçtiğimiz aylarda yaptığı tepki çeken şort yorumu, magazin gündeminde üst sıralarda yerini alan 'korsana hayır' paylaşımı, yeni tekli şarkı çalışmaları, sinema ve müziği bir araya getirdiği “Yıldızların Altında” isimli projesinin ayrıntılarıyla ilgili SuperHaber'den Mine Ayman'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BEN DE EN ÇOK DEKOLTE GİYEN ÜNLÜLER ARASINDAYIM

Geçtiğimiz yaz ayında hemcinsinin giydiği kısa şortlu fotoğrafı Twitter hesabında paylaşarak eleştirilerde bulunan Ömür Gedik, paylaşımın ardından eleştirilen hedefi haline gelmişti.

Konuyla ilgili samimi bir itirafta bulunan şarkıcı, şu açıklamaları yaptı:

Kimsenin kıyafetine, giydiği G-String’ine, şortun boyuna karışmamalıydım. Giydiğinden ve söylediğinden herkes kendi sorumlu. O dönemde bana ‘sana ne?’ demişlerdi, gerçekten de bana ne!. Ben artık karışmıyorum.

Ben de en çok dekolte giyen ünlüler arasındayım. Gerçekten şu anda samimiyetle bunu söylüyorum, insanların iyiliğini düşünmek kimseyi ilgilendirmez. Herkes her olandan bir şey öğreniyor ya ben de 2019 yılında bunu yaşadım ve 2020’ye bu anlamda farklı bir insan olarak girdim... (süperhaber)