Abone Ol

Ömür Gedik, Khaleesi oldu: Üç kilo ek saç takıldı

Müzik kariyerine yeni teklisi ‘Gözyaşlarım Anlatır’ ile devam eden Ömür Gedik, fenomen dizi Game of Thrones'taki Khaleesi oldu ve kamera karşısına geçti

Ömür Gedik, Khaleesi oldu: Üç kilo ek saç takıldı

Ömür Gedik, Şahsenem’in 90’lı yıllardaki hit şarkısı ‘Gözyaşlarım Anlatır’ ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Şarkıya ilginç bir klip çeken Ömür Gedik, Game of Thrones’taki Khaleesi oldu.

'AMERİKA'DA YENİ DOĞAN KIZ ÇOCUKLARININ ADINI KHALEESİ KOYUYORLAR'

Diziyi çok sevdiğini söyleyen Ömür Gedik “Khaleesi'ye sadece erkekler değil ben de hayranım. Böyle güçlü, aşka inanan, vicdanlı bir karaktere hayran olmamak elde değil.

Sadece dizi ve filmlerde değil gerçek hayatta da bütün kadınların böyle olması en büyük dileğim. Zaten Amerika'da da yeni doğan kız çocuklarının çoğuna artık Khaleesi ismi veriliyor” dedi.

Ömür Gedik, Khaleesi oldu: Üç kilo ek saç takıldı - Resim: 1

ÖMÜR GEDİK'E ÜÇ KİLO EK SAÇ

Reklam yönetmeni Mehmet Ali Arsan yönetmenliğinde çekilen klipte Ömür Gedik'e son günlerin popüler oyuncusu Tuan Tunalı eşlik etti.

Sanat yönetmenliğini Melis Göktürk'ün, stil danışmanlığını Büke Göksel'in yaptığı klipte Ömür Gedik'e Khaleesi benzerliği için üç kilo ek saç takıldı. Sonrasında örülen ve çiçeklerle süslenen saçın hazırlıkları beş saat sürdü.