Abone Ol

Ölüme Terk Edilen Nisa Mihriban Bebeğin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın süt verdiği ve hayatını kaybeden 3 aylık 'Nisa Mihriban bebeğin biyolojik annesi Ebru S'nin bebeğini ölüme terk ettiği anlar ortaya çıktı.

Ölüme Terk Edilen Nisa Mihriban Bebeğin Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Pendik 11 No'lu Acil Yardım İstasyonu'nda Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan 29 yaşındaki Büşra Durmaz, 29 Mart Salı günü Pendik'te boş araziye bırakılmış bir bebek ihbarına gitti. Durmaz, bulduklarında aç olduğunu fark ettikleri bebeği emzirdi ve 3 aylık bebeğe kendi kızının ikinci adını verdi.

Nisa Mihriban ismi verilen bebek, sağlık kontrollerinin ardından Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne götürüldü. Bir süre sonra sağlık durumu kötüye giden 'Nisa Mihriban' bebeğin yoğun bakım ünitesindeki tedavi sırasında hayatını kaybetti.

Ebru S. bebeğini ölüme terk ettiği anlara tv100 ulaştı.

Görüntülerde elinde bir elinde bavul diğer elinde çanta içinde bebeğini taşıyan Ebru S. Pendik metro istasyonunda kameralara takıldı. Soğukkkanlı tavırları dikkat çeken Ebru S. bir süre sonra gözden kayboldu.

Hiçbir şey olmamış gibi davrandı

Bir diğer görüntü de Ebru S.'nin bebeği bırakıp döndüğü kameralara yansıdı. Elinde sadece bavul görünen Ebru S.'nin hiçbir şey olmamış gibi rahat tavırlarla yürümesi dikkat çekti.

Yanlış müdahaleden öldü iddiası

Öte yandan şoke eden bir iddia daha ortaya çıktı. Bebeğe çocuk bakımevinde yanlış müdahale bulunulması nedeniyle yoğun bakıma alındığı iddia edildi. Olayla ilgili 2 bakıcının ifadesine başvuruldu.

İŞTE O ANLAR: