Abone Ol

Ölüdeniz plajlarında turistler sere serpe!

MEDYAFARESİ FOTO GALERİ- Sıcak hava ve aşırı nem nedeniyle bunalan tatilciler soluğu plajlarda aldı.

Ölüdeniz plajlarında turistler sere serpe!

Ölüdeniz\'de turistler sere serpe!.. FOTO GALERİ

Hava sıcaklığının 36, deniz suyu sıcaklığının 26 dereceye ulaştığı Fethiye\'de nem oranı yüzde 76 olarak kaydedildi. Yüksek nemle birlikte sıcaklığın 40 derecenin üzerinde hissedildiği Fethiye\'de yerli ve yabancı tatilciler plajlara akın etti. İlçede cadde ve sokaklar boşalırken, Ölüdeniz Belcekız Plajı en hareketli günlerinden birini yaşadı. Sıcaktan bunalanlar denize girip serinlerken, bronzlaşmak isteyenler güneş kremini sürüp sahilde sereserpe uzandı.

Güzellerin kampından sıcak görüntüler!.. FOTO GALERİ

Fethiye\'de tatil yapan Alman Sabrina Pietsch, yoğun sıcağa rağmen denizin ve güneşin çok güzel olduğunu anlattı. Güneşlenip denize girdiğini anlatan Pietsch, Fethiye\'nin tatil cenneti olduğunu söyledi.

PLAJDA TÜRKÇE ŞARKI SÖYLEDİ

Türkçe Olimpiyatları için Kazakistan\'dan Türkiye\'ye geldiğini anlatan Aygerim Satıbaldina ise tatil için Fethiye\'yi seçtiğini söyledi. Ölüdeniz\'i çok beğendiğini belirten Satıbaldina, havanın çok sıcak olduğunu kaydetti. Belcekız Plajı\'nda Sezen Aksu\'nun \'Karaağaç\' şarkısını seslendiren Satıbaldina, plajdaki tatilcilerden büyük alkış aldı. Sahilde bunlar yaşanırken gökyüzünde ise yamaç paraşütü pilotlarının oluşturduğunu renk cümbüşü vardı. 1965 rakımlı Babadağ\'ın zirvesinden havalanan yamaç paraşütleri, gün boyu Belcekız Plajı\'na iniş yaptı.

KEMER\'DE BENZER GÖRÜNTÜLER

Fethiye sahillerindeki benzer görüntüler, Antalya\'nın Kemer İlçesi\'nde de yaşandı. Ağırlıklı olarak İskandinav ve Rus uyruklu turistlerin yer aldığı tatil cenneti Kemer\'de sıcaklıkla birlikte nem oranının artması tatilcilerin denize akın etmesine neden oldu. Hava sıcaklığının 35, deniz suyu sıcaklığının 26 derece, nem oranının ise yüzde 83 kaydedildiği ilçede, plajlar dolup taştı. Kemer\'de bazı tatilciler denizin keyfini çıkarırken bazıları da şezlonglara uzanarak güneşlenmeyi tercih etti. Gün içerisinde tekne turuna çıkan turistler ilçenin doğal güzelliklerini denizden keşfetme imkanı buldu.

PLAJLARDAN TATİL MANZARALARI! FOTO GALERİ!

SEKSİ RUS GÜZELLERİ FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Marmaris plajları doldu, taştı!.. FOTO GALERİ

Marmaris plajlarından sıcak görüntüler!.. FOTO GALERİ

RUSLAR, TÜRKİYE TATİLLERİYLE NASIL DALGA GEÇTİ -VİDEO-

PLAJLARDAN TATİL MANZARALARI! FOTO GALERİ!

Marmaris’te çılgın eğlence!.. FOTO GALERİ

İŞTE BODRUM PLAJINDAN O SICAK GÖRÜNTÜLER FOTO GALERİ!

İŞTE O RENKLİ TATİL MANZARALARI FOTO GALERİ!


BODRUM PLAJLARI CIVIL CIVIL

İŞTE BODRUM’DAN TURİST MANZARALI! FOTO GALERİ

KEYFİ KAÇAN TURİSTLER.. FOTO GALERİ

BODRUM’DAN TURİST MANZARALARI.. FOTO GALERİ

BODRUM’DA EĞLENCE.. FOTO GALERİ

BODRUM’DAN SICAK KARELER FOTO GALERİ

DİDİM’E TURİST AKINI! FOTO GALERİ

BODRUM’DA GÜNEŞ MANZARALARI! FOTO GALERİ