Abone Ol

Olimpiyat Köyü'nde seks skandalı!

FOTO GALERİ- 2008 Pekin'de altın madalya kazanan 30 yaşındaki kaleci, sporcular olimpiyat köyünün her yerinde seks yapıyordu dedi.

Olimpiyat Köyü'nde seks skandalı!

Çimlerde, binaların aralarında, açık havada. Nadir bir deneyimdi" dedi Amerikan Bayan Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli kalecisi Hope Solo, ESPN'e verdiği röportajda olimpiyatlar sırasında aslında neler yaşandığını 'tüm çıplaklığıyla' anlattı. Hope, canlı yayında "Çok fazla seks yapılıyor" itirafında bulundu.

Bayan kaleci Hope Solo'nun fotoğrafları için tıklayın!.. FOTO GALERİ

2008 Pekin'de ABD Milli Takımı ile altın madalya kazanan 30 yaşındaki Solo, "Hayatta bir defa yaşayabileceğiniz bir deneyimdi. İnsanların açık alanda seks yaptıklarını gördüm. Çimlerin üzerinde, binaların arasında" dedi.

SON MUHABBET YATAKTA
Yüzücü Ryan Lochte de Solo'ya destek çıktı ve "Hey, bazen ne yapmanız gerekiyorsa onu yaparsınız" dedi. Solo'ya göre olimpiyatlarda insanlarla tanışmak çok kolay. Amerikalı futbolcu da olimpiyatlarda yaşadıklarını "Barda biriyle iletişim kurmanız zor bir şey değil. Çünkü ortak noktalarınız var. Muhabbet 'Hangi sporu yapıyorsun' sorusuyla başlıyor ve aniden yatakta bitiyor" diye anlattı.

KÖYE ADAM BİLE SOKTUK
Solo, sadece seks yüzünden değil, partiler nedeniyle de sporcuların sabaha kadar uyumadan yarışmalara çıktığını söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Belki bunları size anlatmamam gerek ama birkaç ünlü insanla tanıştık. Vince Vaughn (aktör) ve Steve Byrne (komedyen) bizimle bir partiye katıldı. Aniden partiye Pekin'deki olimpiyat köyünde devam etme kararı aldık. Kapıdaki güvenlik görevlilerine altın madalyalarımı gösterip hiç görülmemiş şekilde köye girdik. Yanımızdakilerin akreditasyon kartları yoktu. Ünlülerden birini gizlice olimpiyat köyündeki odama götürüp, daha sonra arka kapıdan tekrar dışarı çıkarttım. Kim olduğunu sormayın. O benim olimpiyat sırrım" diye konuştu.

ŞOVA DA SARHOŞ ÇIKMIŞ
Olİmpİyatlardakİ seks partilerini itiraf eden Solo, Pekin'de Brezilya'yı yenip şampiyon olduktan sonra sabaha kadar parti yaptıklarını ve sabah 07.00'de resmi kıyafetlerini giyip ünlü 'TODAY' şova sarhoş çıktıklarını da bildirdi. Londra'daki oyunların başlamasına kısa süre Solo'nun ESPN'de yaptığı bu açıklamalar Amerika'da büyük yankı buldu. BazıI sporcular Solo'nun açıklamalarına destek verirken, kimi de "Biz olimpiyatlara ülkemizi temsil etmeye gidiyoruz. Kimsenin bizi zan altında bırakmaya hakkı yok" tepkisini verdi.

Kaynak : Akşam

Futbolcu eşleri soyundu!.. FOTO GALERİ