Abone Ol

Olay Yeri'nde aranan 17 yaşındaki Ecem Balcı ile ilgili korkutan şüpheler

Hafta içi her gün Star TV’de yayınlanan Balçiçek İlter’le Olay Yeri programı bir aydır kayıp olan Ecem’i bulmak için çalışıyor.

Olay Yeri'nde aranan 17 yaşındaki Ecem Balcı ile ilgili korkutan şüpheler

17 yaşındaki Ecem Balcı 5 Ocak günü Gölcük’te kayboldu. Ecem kaybolduktan bir hafta sonra annesi Esra Ercömert, kendisini Kandıra’da bulunan kayalıklardan denize atlayarak intihar etti.

OLAY YERİ EKİBİ ECEM’İ ARIYOR

Ecem’in annesi Esra Hanım’ın ani ölümü ile birlikte gözler imam nikahlı eşi Süleyman K.’nin üzerine çevrildi. İddialara göre Ecem en son Süleyman K. ile mesajlaştı ve onun kendisini alacağını erkek arkadaşına söyledi.

Defineci olduğu iddia edilen Süleyman K. evinde tarihi eser ve uyuşturucu bulundurmaktan dolayı cezaevinde.

AYNI GÜN DENİZDE İKİ CESET VARDI

Ecem’in annesi Esra Hanım’ın intihar ettiği gün, denizde bir ceset daha vardı. Olay yeri inceleme ekibi, hava şartları nedeniyle denizde bulunan cesede ulaşamadı ve ölen kişinin cesedi kayboldu. Şimdi herkes o gün denizde bulunan diğer cesedin kime ait olduğunu bulmaya çalışıyor.

CEZAEVİNDEKİ SÜLEYMAN ECEM’LE İLGİLİ NE SÖYLEDİ?

Olay Yeri programına telefonla bağlanan Süleyman K.’nin ağabeyi Yusuf Bey, kardeşinin genç kızı en son 17 Ağustos mezarlığının yakınlarında bulunan Değirmendere’ye bıraktığını söylediğini ifade etti.