Abone Ol

Olay TV'ye deneyimli isim: Özlem Akarsu Çelik Ankara Temsilcisi oldu!

Merkezini İstanbul'a taşıyan ve Ekim ayında yayına başlamayı planlayan kanalın Ankara Temsilcisi belli oldu.

Olay TV'ye deneyimli isim: Özlem Akarsu Çelik Ankara Temsilcisi oldu!

Genel Yayın Yönetmenliği görevini daha önce Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten deneyimli gazeteci Süleyman Sarılar'ın, danışmanlığını ise NTV'nin kurucusu Nuri Çolakoğlu'nun ise üstlendiği kanalın Ankara Temsilcisi belli oldu.

Medyaradar'da yer alan habere göre; Olay TV'nin Ankara Temsilciliği için deneyimli gazeteci ve televizyoncu Özlem Akarsu Çelik ile el sıkışıldı.

Meslek yaşamına Sabah grubu sektör dergilerinde başlayan Özlem Akarsu Çelik, daha sonra BRT, Kanal 6, SkyTürk ve ATV’de ağırlıklı olarak Parlamento ve Başbakanlık muhabirliği yaptı. ATV’de Ankara Haber Müdürlüğü görevini de yürüten Özlem Akarsu Çelik, oradan Akşam gazetesi köşe yazarlığına geçti. 2019 yılında Halk TV'de "Gün Ortası" programını hazırlayıp sundu.

Özlem Akarsu Çelik son olarak KRT ve Gazete Duvar'da görev yapmaktaydı.

Öte yandan Akarsu, gazete Duvar'daki yazılarına veda etti.

Akarsu, "Bu yolculukta hem Duvarcıların her birinden hem de okurlarımızdan çok şey öğrendim. Hepinize teşekkür etmek istiyorum." diyerek son verdiği köşesinde şunları kaydetti:

Sevgili okurlar, Duvarcılar…

Gazete Duvar meslek hayatımın en özel deneyimi oldu. Okurlardan, “Böyle bir ortamda bize nefes oldunuz” sözünü duydukça hissettiğimiz mutluluğu tarif etmek imkânsız. Çorbada benim de tuzum olduysa ne mutlu bana!

Gazetecilik bitmek bilmeyen bir öğrenme yolculuğu. Bu yolculukta hem Duvarcıların her birinden hem de okurlarımızdan çok şey öğrendim. Hepinize teşekkür etmek istiyorum.

Heyecan verici başka bir projede yer almak üzere aranızdan ayrılıyorum. Duvar’la gönül bağım kopmayacak ama kurumla profesyonel ilişkim sona eriyor.

Ankara büroyu kurarken yaşadığım heyecanı, yazdığım her haberde, köşemden paylaştığım her satırda hissettim. Kusurum olduysa affola. Bana müsaade. Kalın sağlıcakla.