Abone Ol

Olay boşanmaya gizlilik kararı!!! Boşanma davası öncesi neler yaşandı?

Eşi Canberk Uçucu'nun,'Rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikteydi. Elimde evliyken çekilmiş çıplak fotoğrafları da var' dediği oyuncu eşi Songül Öden'in açtığı boşanma davasında gizlilik kararı alındı....

Olay boşanmaya gizlilik kararı!!! Boşanma davası öncesi neler...

Songül Öden'in kendisini suçladığı eşinden boşanmak için açtığı Şişli 1. Aile Mahkemesi'ndeki boşanma davasında yaşananlar bu gizlilik kararı gereği basına yansımayacak.

OLAY BOŞANMA DAVASI ÖNCESİ NELER YAŞANDI?
Oyuncu Songül Öden'in eşi Canberk Uçucu, eşinin rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte olduğunu iddia ederek eline gelen ve ikilinin samimi görüntülerinin bulunduğu fotoğrafları basına yansıtmış, ardından da,  "Nişantaşı'ndaki evim, arabam eşimin ailesi tarafından elimden alındı. Eşim dizi boyunca Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikteydi. Evliyken ihanete uğradığımı düşünüyorum" diyerek Öden'in kendi bilgisayarında bulunan çıplak fotoğrafını da göstererek tepki çekmişti.

Olay boşanmaya gizlilik kararı!!! Boşanma davası öncesi neler yaşandı? - Resim: 1 Eşinin bu açıklamaları karşısında zor günler geçiren oyuncu Songül Öden ise, eşinin alkol sorunu olduğunu belirterek, "Ne diyebilirim ki, çok üzgünüm. Söylediklerinin hiçbiri doğru değil. Neyin ne olduğu dava sonucunda ortaya çıkacak ve herkes gerçekleri öğrenecek. Bakın evliliğimiz boyunca bir takım sıkıntılarımız vardı. Eşim gereksiz yere harcama yapıyordu. Ortak olan paramızı har vurup harman savurdu. Alkol sorunu da vardı ve bu aramızda ciddi kavgalara neden oluyordu. Kendi isteğiyle psikolojik tedavi gördü ama olmadı. Yaptıklarına daha fazla dayanamadım ve boşanma davası açtım. Ama o boşanmak istemedi...Benim kararımda ciddi olduğumu görünce de, 'Eğer dava açarsan beni aldattı diye gazetelere haber yaptırırım. Namusuna leke sürerim' dedi. Dediğini de yaptı işte. Onu tanıyamıyorum. Bir insan bu kadar mı değişir. Artık bundan sonrasına yargı karar verecek. Bir süredir beni tehdit ediyordu. O yüzden evden de yasalar yoluyla uzaklaştırıldı. Evime de yaklaşmasına izin yok. Söyleyeceklerim bu kadar..."

Olay boşanmaya gizlilik kararı!!! Boşanma davası öncesi neler yaşandı? - Resim: 2 KIVANÇ TATLITUÄž'DAN TAZMİNAT DAVASI
Canber Uçucu'ya bir dava da Kıvanç Tatlıtuğ tarafından açılmıştı. Evliliklerinin kendisi ve rol arkadaşı Öden'in Sri Lanka'da çekilen fotoğraflar nedeniyle bittiğini söyleyen Uçucu'ya manevi tazminat davası açan genç oyuncu,"Hukuki süreç başladı. Bugüne kadar benim bu şahısla ilgili bir sorunum yoktu ama şu andan itibaren manevi tazminat davası açtım. " demişti.

Gazeteport