Abone Ol

Olacak O Kadar'ın Yıldızlarından Ahmet Çevik'in Yeni İşi Şaşırttı

Türk televizyon tarihine damga vuran Olacak O Kadar'daki tiplemeleriyle hafızalara kazınan Ahmet Çevik, yıllar sonra yeniden ortaya çıktı.

Olacak O Kadar'ın Yıldızlarından Ahmet Çevik'in Yeni İşi Şaşırttı

Bir döneme damga vuran Olacak O Kadar programında Özer Usta karakteriyle hafızalara kazanan Ahmet Çevik, 2018 yılında düşerek tat ve koku alma duyularını kaybetmiş ve burnunda da kalıcı hasar bırakmıştı. Bu olayın ardından bir süre tiyatro sahnesinden uzaklaşan 49 yaşındaki Çevik'in son görüntüsü ve tiyatrodan farklı olarak yaptığı iş de ortaya çıktı.

Sosyal medyayı sıkça kullanan Çevik, tiyatro hayatına devam ediyor. 25 bin aboneli YouTube hesabı da olan Çevik, çektiği videolarda hem gençlere tavsiyelerde bulunuyor hem de bazı tiyatrocularla röportaj yapıyor.

Olacak O Kadar'ın Yıldızlarından Ahmet Çevik'in Yeni İşi Şaşırttı - Resim: 1

Çevik bugüne kadar, "Olacak O Kadar, Bekarlık Sultanlık mı?, Ayrılsakta Beraberiz, Çarli İş Başında, Tatlı Hayat, Çifte Bela, İki Arada, Kendini Bırak Gitsin, Profesyonel Çaylaklar, İnadım İnat, Berberler, Dilan Gelin, Meçhule Gidenler, Rating Kasabası, Dönüş, Düello, Evimin Erkeği, Gemilerde Talim Var, Koçero, Töre, 46 Numara, Osmanlı Cumhuriyeti, Pulsar, Süper Kardeşler, Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas, Arkadaşım Max, Delisin! Delisin!" gibi bir çok projede rol almıştır.