Abone Ol

"Okul masraflarım için fuhuş yaptım" Üniversiteli kızın itirafı Fransa'yı karıştırdı!!!

Fransa'da Laura D. takma adını kullanan genç kızın, okul masrafları için fuhuş yaptığını anlattığı kitap, ülkeyi karıştırdı...

"Okul masraflarım için fuhuş yaptım" Üniversiteli kızın itirafı Fransa'yı...

Laura D. takma isimli 23 yaşındaki genç kız, iki yıl önce Paris'te dil eğitimi almaya başladı. Okul parasını karşılamak amacıyla yarım gün çalışacağı bir iş buldu. Fakat çalıştığı süre boyunca kendi değimiyle 'aç' yaşadı ve okul parasının da biriktiremedi.

İnternette sürekli gördüğü ilanları arayarak fuhuş yapmaya başladı. Bir süre sonra psikolojisi bozulan Laura, garsonluk yapmaya başlamış ve yaşadıklarını bir kitap haline getirmiş.

Paris Üniversitesi Modern Diller Bölümü'nde okuyan Laura D. "Benim Sevgili Araştırmalarım" isimli kitabında, 2006 yılında yüksek öğrenime başladıktan sonra kendisini fuhuş tuzağında bulduğunu anlatıyor. Laura D. "Benim gibi bir sürü kız var, konuşulması zor bir mesele, bu nedenle gizli ve tabu olarak kalıyor" dedi.

Kitabın yayınlanmasından sonra büyük ses getirmesinin ardından araştırma yapan polis, ülkede bu durumda 40 bin öğrencinin bulunduğunu ortaya çıkardı.