Abone Ol

Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi'nde Canlandırdığı Süleyman Çakır'ı Andı

Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakterine hayat veren Oktay Kaynarca Instagram hesabından "Süleyman Çakırın 18. ölüm yıldönümünde unutmayan unutturmayan sevenlerine başsağlığı, rahmetliye Allahtan rahmet diliyorum."

Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi'nde Canlandırdığı Süleyman Çakır'ı Andı

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı Oktay Kaynarca taziye mesajlarına boğuldu. 2003 yılında ilk bölümü yayınlanan Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır ölüm yıldönümünde unutulmadı. Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Süleyman Çakır karakteri yıllar geçse de unutulmadı. Twitter'da Süleyman Çakır gündem oldu.

İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan ve Türk televizyon tarihine damga Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır karakteri ölüm yıldönümünde anıldı. Twitter'dan gündem olan karaktere hayat veren Oktay Kaynarca'dan da paylaşım gecikmedi.

"RAHMETLİYE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM"

Her yıl 8 Nisan'da yas tutan sevenleri Süleyman Çakır'ı paylaşımlarıyla anıyor. Geleneği bozmayan Oktay Kaynarca da Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Süleyman Çakır'ın 18'inci ölüm yıldönümümde unutmayan, unutturmayan sevenlerine başsağlığı, rahmetliye Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Kaynarca'nın paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi'nde Canlandırdığı Süleyman Çakır'ı Andı - Resim: 1

SÜLEYMAN ÇAKIR NASIL ÖLDÜ?

Süleyman Çakır, Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştür. Süleyman Çakır dizide 43. bölümde vurulmuş ve 45. bölümde öldüğü ilan edilmiştir. Can dostu Polat Alemdar Çakır'ın ölümünün ardından Halit'i ve altı mafya babasını bir gecede öldürerek onun intikamını almıştır.

Dizinin seyircileri, Süleyman Çakır'ın ölümünün ardından gıyabında cenaze namazı kıldırmış, mevlit okutmuş ve gazeteler aracılığıyla başsağlığı dileklerinde bulunmuştu.