Abone Ol

Oğuzhan Koç: Murat Boz çok sinir bozucu

Oğuzhan Koç, Radyo Müzik stüdyolarında Refik Sarıöz’ün konuğu oldu. İşte Oğuzhan Koç'un açıklamaları:

Oğuzhan Koç: Murat Boz çok sinir bozucu

ÜÇ ADAM'DA GERİ PLANDA DEĞİLİM

“Şimdilik televizyon projesi yok. 3 Adam’a çok sağlam hazırlanmaya çalışıyoruz. Programın akışına yeni içerikler ekledik. Saatimiz erkene gelecek. Çok geç izleyemiyoruz diyenler izleyebilecek. İbrahim ve Eser ile çok eski arkadaşız. 12 yaşında Eser ile aynı okula gitmeye başladım. İbrahim de Eser’in kapı komşusu. Biz kısa pantolonla top oynuyorduk. Bursa’dayken tabi bir talk show yapalım diye hayal kuramıyorsun, sahne sanatları ile uğraşabilir miyim diye düşünüyorsun. Eser gerçekten sahne sanatçısı olmak istiyordu, İbrahim de mizahçı olmak istiyordu.

Üçümüz bir araya geldik sonra Yılmaz ağabey vasıtasıyla Çok Güzel Hareketler başladı. O bittiğinde de şimdi ne yapmak istiyoruz dedik. Dizide oynamak istemedik çünkü çok zor iş. Bu kadar zor olduğunu dizi yapmasak anlamazdık. Herkes sevdiği işi yapsın. 3 Adam’da geri planda kaldığımı düşünmüyorum. Programın da bir enerjisi var. Biz üçümüz çok farklı enerjilerde adamız. Aynı fikirde 3 adamız ama farklı adamlarız. Benmesela İbo’nun enerjisinde olursam sahte görünürüm. O zaten enerjik bir adam öyle olmalı. Ben biraz daha sakin bir adamım öyle olmalıyım. Her konuda bir şey söylemiyor olmak beni rahatsız etmiyor. Ben de öyle olmalıyım, kendim gibi davranıyorum.”

ŞARKI SÖYLEYEMEYEN ADAMI OYUNCU YAPMIYORLAR
“Müzik ya da oyunculuk ayrımına inanmıyorum. Dünyada hayran hayran izlediğimiz herkes hem oyuncu hem çok iyi müzisyen. Şarkı söyleyemeyen adamı zaten oyuncu yapmıyorlar. Oyunculuk yapamayana da şarkı söyletmiyorlar. Adamlar bütün olarak birini yetiştiriyor. Keşke ben de hepsini hep yapabilsem. Biz bayılıyoruz ülke olarak o mu bu mu demeye. O da bu da, keşke herkes hepsini rahat rahat yapsa.”

MURAT BOZ ÇOK SİNİR BOZUCU
“Murat Boz ile düet gelmez çünkü kendisi benden daha yakışıklı. Çok seviyoruz onu, her şeyi çok iyi yapıyor ve çok sinir bozucu. Çok yakışıklı, yanında gezesi gelmiyor insanın. O Ses Çocuklar’da vardım ama Rtük ile ilgili bir sorun oluştu ve bir ara verildi projeye.”