Abone Ol

Oğullarıma gay olduğumu söyledim

Hürriyet Gazetesi yazarı İzzet Çapa, Latin müziğinin dünya starı Ricky Martin ile çarpıcı bir röportaj yaptı..

Oğullarıma gay olduğumu söyledim

Ricky Martin, İzzet Çapa'nın "gay olduğunu çocuklarına ne zaman söyleyeceksin" sorusuna "Bir gün gelip bana “Baba sen erkeklerden mi hoşlanıyorsun?” dediler. Bizim evimizde yalana yer yok, dürüstçe evet dedim." şeklinde cevap verdi.

İşte Çapa'nın Ricky Martin röpostajının o bölümü

Aylardan Haziran... Yer Madrid... Bir dünya starıyla röportaj yapmak için beklemedeyim... Sinirlerim hafiften gergin... Ne de olsa star demek kapris demek... Ancak Ricky Martin karşıma oturduğunda önyargılarımdan dolayı kendimden utanıyorum. Eski bir dostuyla karşılaşmışçasına boynuma sarılıyor ve Türkçe konuşarak "Selam, hoşgeldin, nasılsın? " diyor Ricky. Fıkır fıkır... Onun Latin kanının bizim Akdeniz kanından pek farkı yok gibi... Muhabbetin sonunda bir dünya starıyla değil, hepimiz gibi hayat mücadelesi veren, sahneden indiği an egosunu kuliste bırakan '3 boyutlu' bir evlat, adam ve aile babasıyla tanıştığımı farkettim. Buyrun siz de Ricky Martin'le değil de Ricky'yle, ya da ailesinin tabiriyle Kiki'yle tanışın...

Birkaç sene önce dünyaya eşcinsel olduğunu açıkladın. Peki oğullarına ileride gay olduğunu rahatça söyleyebilecek misin?

Söyledim bile… Bir gün gelip bana “Baba sen erkeklerden mi hoşlanıyorsun?” dediler. Bizim evimizde yalana yer yok, dürüstçe evet dedim. Zaten kısa bir süre önce beş senelik erkek arkaşımdan ayrıldım. Doğal olarak bu zaman zarfında oğullarımın önünde sevgilime sarılıyordum. Bunları gizlice yaşamamın bir anlamı yok, bir ailede en önemli şey dürüstlük.

RÖPORTAJIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN