Abone Ol

Vahşetin Yaşadığı Binanın Sahibi Alimder'den Tuhaf Açıklama

Antalya'da üniversite öğrencisi Mehmet Sami Toğrul’un kaldığı yurtta aşçı İhsan Güney tarafından vahşice katledilmesi arından ilk kez açıklama yapan ALİMDER, binanın yurt olarak kullanıldığını reddetti.

Vahşetin Yaşadığı Binanın Sahibi Alimder'den Tuhaf Açıklama

Antalya'da üniversite öğrencisi Mehmet Sami Toğrul’un, kaldığı yurtta aşçı İhsan Güney tarafından vahşice öldürülmesi ardından kaçak yurdun sahibi olan dinci dernek ALİMDER’den ilk kez açıklama yapıldı.

Antalya İlim ve Kültür Derneği tarafından yapılan açıklamada, binanın yurt olarak kullanıldığı iddiaları reddedildi, “Dernek merkezimizin olduğu binada mevcut durumda derneğimiz dışında 1 adet işyeri ve üniversite öğrencileri tarafından kiralanan, daireler bulunmaktadır” denildi.

Antalya İlim ve Kültür Derneği tarafından yapılan açıklama özetle şöyle:

"Dernek merkezimizin olduğu binada mevcut durumda derneğimiz dışında 1 adet işyeri ve üniversite öğrencileri tarafından kiralanan, daireler bulunmaktadır. 7 Aralık Salı günü dernek merkezinizin bulunduğu binada çevremizdeki ihtiyaç sahibi aileler ve üniversite öğrencileri için yemek hazırlamak üzere kısa bir süre önce derneğimiz tarafından istihdam edilen şahıs tarafından korkunç bir cinayet işlenmiştir. Yaşanan korkunç hadise herkesi olduğu kadar bizleri de şoka uğratmıştır. Bu akıl almaz olayın aydınlatılabilmesi için olaydan haberdar olur olmaz derneğimiz seferber olmuş ve güvenlik güçlerimizin talep ettiği her türlü bilgiyi sağlamıştır ve sağlamaktadır"

"Dernek merkezimizin bulunduğu bina herhangi bir cemaat ya da tarikat yurdu değildir. Dernek merkezimizin olduğu binada mevcut durumda derneğimiz dışında 1 adet işyeri ve üniversite öğrencileri tarafından kiralanan, daireler bulunmaktadır. Derneğimizin kurulduğu günden bu güne kadar binadaki işyeri ve kiralık daire sayıları değişmiş ve derneğimizin bu hususta bir dahli olmamıştı, Derneğimiz ve faaliyetlerimiz hakkında sosyal medyada ve çeşitli platformlarda ortaya atılan iddiaların tamamı asılsızdır."