Abone Ol

Ödül olarak Paris'e gönderildi, orada çekmediği kalmadı!

2002'deki Best Model yarışmasının birincisi olan Kıvanç Tatlıtuğ, hediye olarak Paris'e gönderilmişti. Yıllar sonra bu yüzden Erkan Özerman ile davalık olan Tatlıtuğ bakın neler çekmiş.

Ödül olarak Paris'e gönderildi, orada çekmediği kalmadı!

Arkadaşı, o günleri anlattı...

Erkan Özerman'ın Kıvanç Tatlıtuğ'a açtığı davada tanıklık eden Sedef Kasabalı: "Kıvanç ödül olarak gönderildiği Paris'te büyük zorluk çekti"

2002 Best Model yarışmasının birincisi Kıvanç Tatlıtuğ'a, ünlü organizatör Erkan Özerman tarafından sözleşmeyi haksız yere feshettiği gerekçesiyle açılan 146 bin TL'lik davaya devam edildi. Duruşmada 2001'de Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda ikinci olan Sedef Kasabalı tanık olarak dinlendi. Yarışma birincilerine 5 bin dolar para ödülü ve Paris'teki ünlü bir modellik ajansıyla 100 bin dolarlık iş garantisi verildiğini belirten Kasabalı şunları söyledi:

"Ortak bir arkadaşımız bana Kıvanç'ın yarışma sonrası kendisine vaat edilen işi alamadığını, Paris'te ekonomik zorluklar çektiğini, zor günler geçirdiğini söylemişti. Kıvanç, Erkan Özerman'la sözleşmesini feshettikten sonra benim çalıştığım ajansta işe başladı."

İŞSİZ KALDI, DÖNDÜ
Tatlıtuğ'un avukatı da müvekkilinin Fransa'da vaat edilen işi alamadığını öne sürerek "Müvekkilime ücret ödenip ödenmediği, iş vaat edilen firmaya sorulsun. Gerçek ortaya çıkacaktır. Fransa'daki işler, müvekkilime ödenmeyince ekonomik zorluklar nedeniyle Türkiye'ye dönüş yapmak zorunda kalmıştır. Gümüş isimli dizi ile sözleşme de davacının sözleşmesinin iptali sonrası yapılmıştır" dedi.