Abone Ol

Ödemeyeceğim Demişti: Kılıçdaroğlu'nun Elektriği Ne Zaman Kesilecek?

"Elektrik faturamı ödemeyeceğim" çıkışı ile dikkat çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriği 65 yaş üstü kuralına göre Haziran ayında kesilebilecek.

Ödemeyeceğim Demişti: Kılıçdaroğlu'nun Elektriği Ne Zaman Kesilecek?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in 21 dağıtım şirketiyle yaptığı görüşmenin ayrıntısını açıkladı.

CHP’li Akın, “İktidarın, dağıtım şirketlerinden fatura tahsilatlarını sıkı takip etmelerini istediğini, genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Zamlar geri alınıncaya kadar faturamı ödemeyeceğim’ açıklamasının etkisinin ne olacağının belirlenmesini talep ettiğini öğrendik" dedi.

‘İktidar, kılıçdaroğlu’nun açıklamasının fatura tahsilatına etkisini ölçülmesinin peşinde’

Cumhuriyet’e konuşan Akın, “İktidarın, dağıtım şirketlerinden fatura tahsilatlarını sıkı takip etmelerini istediğini, genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Zamlar geri alınıncaya kadar faturamı ödemeyeceğim’ açıklamasının etkisinin ne olacağının belirlenmesini talep ettiğini öğrendik. Vatandaş indirim için bu toplantıya kilitlenmişken; iktidarın gündemi genel başkanımızın söyleminin tahsilatlara etkisinin ne olacağının ölçülmesi oldu” dedi.