Abone Ol

O3 Medya Zeynep Günay Tan'ı kadrosuna kattı

Kaderimin Yazıldığı Gün, Tatlı Küçük Yalancılar ve son olarak Gecenin Kraliçesi dizilerinin yapımcılığını üstlenen O3 Medya şirketi, Türkiye’ye ve Dünya’ya dizi, film ve televizyon programları üretmek üzere kadrosunu geliştirmeye devam ediyor.

O3 Medya Zeynep Günay Tan'ı kadrosuna kattı

2015 yılı içerisinde Yaratıcı Yapımcı ve Yönetmen olarak

O3 Medya bünyesine katılan Yağmur ve Durul TAYLAN kardeşlerin ardından; ‘Güz Yangını’, ‘Eşref Saati’, ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ gibi pek çok başarılı dizinin yönetmenliğini yapmış olan, ödüllü yönetmen Zeynep Günay Tan da artık O3 Medya projelerinde yönetmen koltuğuna oturan isimlerden olacak.

O3 YENİ BİR DEV PROJE ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR

Eylül 2016’da ekranlarda olması planlanan dev projenin senaryosunu yazmak üzere  Necati Şahin  ve Nuran Evren Şit’le anlaşıldı.  Necati Şahin daha önce ‘Böyle Bitmesin’, ‘Osmanlı Tokadı’, ‘Gönül İşleri’ gibi dizilerin senaristliği yaptı. Nuran Evren Şit ise ‘Elveda Rumeli’ ‘Hanımın Çiftliği’, ‘Sen De Gitme’, ‘İntikam’, ‘Hayat Yolunda’, ‘Şeref Meselesi’ adlı dizilerin ‘Aşk Tesadüfleri Sever’ adlı sinema filminin senaryolarını kaleme aldı.

Başarılı isimlerle yola devam eden ve hızla büyüyen O3 Medya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinin en büyük medya grubu MBC ile ortaktır.