Abone Ol

''O tokatı neden attım?'' Can Tanrıyar Medyafaresi'ne konuştu!

MEDYAFARESİ ÖZEL- Onur Baştürk'e Lucca'da attığı osmanlı tokatıyla medyanın birinci gündem maddesi olan Can Tanrıyar, o gece yaşananları ilk kez Medyafaresi'ne anlattı!

''O tokatı neden attım?'' Can Tanrıyar Medyafaresi'ne konuştu!

İŞTE MEDYAFARESİ EDİTÖRÜYLE, CAN TANRIYAR ARASINDAKİ GÖRÜŞMENİN TAM METNİ...

MEDYAFARESİ: Can Bey, bu olayla ilgili yorumunuz nedir?..

CAN TANRIYAR: Ortada bir olay yok, "ağbi" olarak attığım bir tokat var, abartmayın...

MEDYAFARESİ: Peki, bu konuyla ilgili nasıl tepkiler aldınız?..

CAN TANRIYAR: Herkes beni, "buna" iyi yapmışsın diye arıyor ama, bu tabi ki övünülecek bir şey değil... Ama bu kadar düşman edindiğine göre, bu şahsa gereken yapılmış, uykudan uyanır inşallah diye düşünüyorum.

MEDYAFARESİ: Gay'lere karşı bir düşmanlığınız var mı?..

CAN TANRIYAR: O da nerden çıktı?.. Bir insan gay olabilir, bu yüzden düşman olmak ne demek?.. Benim tanıdığım bir çok gay arkadaşım var. Son derece hoş sohbet ve iyi insanlar... Ama erkek de, kadın da, gay de olsa haddini bilecek. Yanlış adama tosladı.

MEDYAFARESİ: Onur Baştürk'ü daha önce tanıyor muydunuz?..

CAN TANRIYAR: Bu kişiyi hayatımda ilk defa gördüm, tanımam bile... Ama ben asıl, böyle insanları(oralarda ben Hürriyetim, ben Doğan grubuyum diye bağıran) barındıran zihniyete kızıyorum. İşte bir gün böyle birine çatarlar...

MEDYFARESİ: Eşiniz Petek Dinçöz'le ilgili de bir zamanlar "hakaret" dolu yazılar yazdığı söylendi. Buna kızmışsınız?..

CAN TANRIYAR: Haydaaa... Bakın  şimdi tepemi attıracaklar!..

MEDYAFARESİ: Böyle dedikodular var diye sorduk sadece...

CAN TANRIYAR: Yahu karım evde hasta yatıyor. Ben de gezip tozuyorum diye her gün kavga ediyoruz zaten... Beni şimdi O'nunla da papaz ettirmeyin... Kız zaten zatürre'den yeni kurtuldu. Doktorlar dışarıya, kalabalık insanların bulunduğu yerlere gitmesini istemiyorlar.... Bak... Bak... Yine susturamadım kendimi, yine bu alakasız konuda Petek hakkında konuşturmaya başlattın beni!.. Benimle ilgili ne olursa hemen yanına Petek konusunun yapıştırılmasından bıktım ve artık sabrım taştı!..

MEDYAFARESİ: Can Bey, ünlü eşi olmak zor mudur?..

CAN TANRIYAR: Haaaa.... Haaaaa... Bak şimdi!.. Eşim ünlü diye, konuları buraya taşımak isteyenlere tek bir lafım var. Olay belli, ifademde de yazıyor. Bunu saptıranların, eşim ünlü diye konuyu oraya saptıranların, ben de karılarını-kızlarını ünlü(!) yaparım, haberleri olsun!.. Ve, "kendi adıyla ayrı bir yerde yazmış, yok köşesinde yazmış" tanımam!!! Ona ya da onlara bu imkanları verenleri muhatap alırım!!! Yok, "bunlar bir çeteymiş v.s v.s" hiç anlamam... Olay belli, şahitleri belli, neyi neden yaptığım da karakol ifademde belli!.. Ve siz, beni, olayı mı sormak, Peteği mi sormak için aradınız?..

MEDYAFARESİ: Biz bu işlere bulaşanların zihniyetini bildiğimiz için şimdiden bu konuyu açtık...

CAN TANRIYAR: Ayrıca o "zihniyet" dediğiniz şeye de bir cevabım var!.. Ben öyle bir kişinin oyuncağı olacak ne siyasetçiyim, ne oyuncuyum, ne şarkıcıyım. Bunların yaptıkları yüzünden gece-gündüz ter döken ve düzgün olan muhabirlerin de adı çıkıyor. Ortalığı karıştıran bunlar saklanıyor, muhabirler ünlülerin hedef tahtası oluyor. Ünlü bir sürü insan da beni aradı, "Helal olsun, bizim yapamadığımızı yaptın" diye... "Olur mu" öyle şey dedim. Ben kimsenin tetikçisi değilim, zaten siz yanlış kişilere savaş açıyorsunuz cevabını verdim... Kimseye de, yanlışa karşı fiziki kuvvetle karşılık vermesini önermiyorum. Ama bizimki farklıydı!.. (İfademde yazıyor. O bir tacizdi!..) Dün beni arayanlardan öğrendim, mekan sahiplerine de neler neler yapmışlar bunlar... Ama benimle oynamaya kalkarlarsa "iyi dans ederim" haberleri olsun!.. Tekrar ediyorum, ben ünlü biri değilim(ne sanatçı, ne siyasetçi), benimle oynayamazlar. Ha kötü yazarlarsa mı; bana ne olur ki!!! Ayrıca, eee bu kalem sadece onlarda değil ki!.. Bizim elimiz armut mu topluyor?.. Ayrıca gece-gündüz gezmeyi severim, nasıl olsa karşılaşır "Elbet bir gün" şarkısını söyleyip, birlikte dans eder, konuyu masaya da yatırırız!.. Tabi bize yakışacak şekilde, efendice ve tabi ki taciz olmamak şartıyla!!!

MEDYAFARESİ