Abone Ol

O şimdi ne okuyor? Gülşen'in Reha Muhtar için yazdığı şarkının adı ne?

Ünlü gazeteci Reha Muhtar ile büyük bir aşk yaşayan Gülşen tam anlamıyla bulutların üzerinde geziniyor. Gülşen tatilde bile Reha Muhtar'ın yeni çıkan kitabı Mina'ya Mektuplar'ı elinden düşürmüyor!

O şimdi ne okuyor? Gülşen'in Reha Muhtar için yazdığı şarkının adı...

Gülşen, sevgilisi Muhtar'ın 'Mina'ya Mektuplar' adlı kitabını heyecanla okuduğunu belirterek, 'Elime terlik alıp Mina'yı dövesim geldi' dedi
Çeşme'de tatil yapan Gülşen, 'Doğumgünü'nde Reha'ya 50 tane gül yaprağı ile süslenmiş kalp şeklinde bir pasta yaptırarak sürpriz yaptım' dedi. Gülşen, sevgilisi Muhtar'ın çıkardığı 'Mina'ya Mektuplar' adlı kitabı büyük bir heyecanla tekrar tekrar okuduğunu ve Mina'yı çok kıskandığını söyledi. Gülşen, 'Mina diye birisinin olmadığını bilmeme rağmen çok kıskanıyorum. Elime terlik alıp onu dövesim geliyor' şeklinde konuştu. Muhtar'ın yaptığı her işte başarılı olduğunu belirten Gülşen, çıkaracağı kasetinin tamamında Reha Muhtar'a yazdığı şarkıların yer alacağını, sevgilisi için yeni yazdığı parçanın adının da Reha Muhtar'ın kitabının adı olan 'Minaya Mektup' olacağını söyledi.