Abone Ol

O Ses Türkiye’ye damgasını vuran yarışmacı Dodan Özer kimdir?

Bu akşam ekranlara gelen O Ses Türkiye’nin yeni bölümünde Dodan Özer seslendirdiği iki şarkıyla adeta harikalar yaratarak jüri üyelerini şoka sokarken, kendisini dinleyen herkesi stüdyoda veya ekranları başında mest etti.

O Ses Türkiye’ye damga vuran Dodan Özer kimdir?

O Ses Türkiye yarışmasında Dodan rüzgarı esti. 21 yıldır müzikle uğraştığını ifade eden Dodan, 2 albüm sahibi olduğunu ifade etti. 1 adet de proje albümü olan Dodan, konser programları ile müzik alanında tecrübeli bir isim olarak ortaya çıkıyor.

Arkadaşlarının kendisinden habersiz olarak başvuru yaptığını ifade etti. Ali Ekber Çiçek’in Haydar Haydar parçasını ilk kez seslendirdiğini ifade etti. 24 Aralık 2016’da performansını sergileyen Dodan Özer büyük beğeni topladı. Parçayı seslendirmeye başladığı anda alkışları hak etti. Jüri üyeleri ise “buna dönülür” diyerek toplu bir rağbet gösterdiler. Gökhan ise hayranlıkla izlerken bütün jürinin takdirini kazandı. Parçayı bitirir bitirmez bir daha çığlıkları eksik olmadı. Acun tarafından “seyirciyi kırmayalım” denince Dodan, tekrar Haydar Haydar parçasını seslendirdi. Gökhan ise “koparıyor ortalığı” yorumunda bulundu. Gökhan, “çok az böyle bir performans dinledik” diyerek övgülerde bulundu.

AVŞAR ELLERİ PARÇASINI DA SESLENDİRDİ

Aslen Muşlu olan Dodan, İstanbul’da yaşıyor. Dodan, jürinin isteği üzerine ikinci bir parça olarak Avşar Elleri’ni seslendirdi. Gökhan ise, fırsat buldukça Dodan’ı övmekten geri durmadı. Avşar Elleri parçasını seslendirdiğinde de alkış üstüne alkış aldı. Bu parçadaki performansı ile hem jüriyi hem de izleyicileri etkilemeyi başardı. Hadise ise, performans karşısında “hipnoz” olduğunu ifade etti. Yarışmacının orkestra ile olan iletişimini takdir etti. Murat Boz da kendisini seçmesini istedi. Dodan’ı finalde gördüğünü ifade etti. Sibel Can da övgü ile konuşarak kendisini seçmesini talep etti. Hadise’yi seçen Dodan, Hadise’yi çok mutlu etti. Gökhan yarışmacıyı tebrik ederek, Acun Ilıcalı’ya hitaben “bu senenin şampiyonu geliyor” dedi.

Dodan Özer kimdir?

Edinilen bilgilere göre başarılı yarışmacı Dodan Özer, zaten müzisyen olarak hayatını sürdürüyormuş. 38 yaşında olduğu öğrenilen başarılı yarışmacı Dodan Özer’in kendisinden habersiz bir şekilde yapılan O Ses Türkiye başvurusu sonrasında yarışmaya katıldığı öğrenildi. Başarılı yarışmacı Dodan Özer katıldığı O Ses Türkiye’de tüm jüri üyelerini döndürmeyi başarırken, herkes tarafından ”şimdiden” finalist yorumları da yapıldı.