Abone Ol

O Ses Türkiye'de Dodan Özer- Hüsnü Sarmış düellosunu kim kazandı?

Hadise'nin takımından Dodan Özer ile Gökhan ve Hakan'ın takımından Hüsnü Sarmış büyük mücadele verdi

O Ses Türkiye'de Dodan Özer- Hüsnü Sarmış düellosunu kim kazandı?

Acun Ilıcalı Survivor’dan geri kalan zamanlarını O Ses Türkiye’de geçirmeye devam ediyor. Gökhan ve Hakan’ın takımından Hüsnü Sarmış ile Hadise’nin takımından Dodan Özer’in düellosu dikkat çekti.

Hüsnü Sarmış “Batsın Bu Dünya”yı seslendirdi. Sahne öncesinde Hüsnü Sarmış “Bu turu geçmek benim için çok önemli.Kendimi bildim bileli müzik yapıyorum. Müzik bana hiç ihanet etmedi.” dedi.

Dodan Özer ise “Ötme Bülbül“ Şarkısını seslendirdi. Sahne öncesinde Hadise’nin takımından Dodan Özer “Provalar çok keyifli geçti. Bakalım o anları sahnede de gösterebilecek miyiz?” dedi.

Gökhan:” Çok güzel performanslar izledik. HÜsnü’yü Sibel Can’dan almıştık. Dodan hoşgeldiniz. Her performasla ortaya bir şaheser çıkartıyorsun. Çok güzeldi. Tebrikler Hadise. Tebrik ediyorum. Hayırlısı olsun.”

Hadise: “Bende ikinizi tebrik ediyorum. İki çok güçlü ses var. Hüsnü tebrikler. Tertemiz sonuna kadar. Sonundaki of çok tatlıydı. Dodan çok çok özel bir yarışmacı bence. Bir kere çok tecrübesi olan ve hayranlıkla izlediğim yarışmacı. Hayırlısı ne ise o olsun.”

DÜELLOYU DODAN ÖZER KAZANDI

Dodan Özer düelloyu %59 oyla kazandı. Hüsnü Sarmış ise %41 ile kaybetti.