Abone Ol

O Ses Türkiye yarışmacısı İngiltere'de ünlü oldu

Sevilen ses yarışması O Ses Türkiye'de başarılı olamayan Türk, şöhreti İngiltere'de yakaladı. Eski yarışmacı Ali Köse, metro istasyonunda ünlendi. İşte, O Ses Türkiye'den elendikten sonra meşhur olan Ali Köse'nin hikayesi!

O Ses Türkiye yarışmacısı İngiltere'de ünlü oldu

Jüri üyeliğini Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Gökhan-Hakan kardeşlerin, yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği O Ses Türkiye'ye katılan isimlerden bazıları yarışmadan elendikten sonra da gündeme gelmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri de Ali Köse oldu. O Ses Türkiye'ye katılan ancak istediği başarıyı yakalamayıp elenen Ali Köse, İngiltere'de şöhreti yakaladı. Yarışmadan elendikten sonra İngiltere'ye dönen Ali Köse, metroda şarkı söylediği sırada 100 kişi birden bire dans etmeye başladı. O Ses Türkiye'de yakalayamadığı şöhreti metro istasyonunda yakalayan Ali Köse, bir internet sitesine verdiği röportajda birçok etkinlik, radyo v televizyon programlarından teklifler aldığını söyledi.

HİKAYESİ YURT DIŞINDA YAYILIYOR

Metro istasyonunda gerçekleştirdiği akustik sonrasında pek çok kişinin dikkatini çeken Ali Köse; " Bir sokak çalgıcısı olarak önümde 100 insanın yaptığım coverlar eşliğinde dans etmesi ve şarkı söylemesi gibi eşsiz bir anı tecrübe ettiğim için kendimi çok şanslı hissettim." dedi. O Ses Türkiye yarışmasından elendikten sonra popüler olmayı başaran Ali Köse'nin hikayesi böyle bitmedi. Mesaj kutusuna dünyanın her tarafında mesajlar yağdığını söyleyen eski O Ses Türkiye yarışmacısının hikayesi, Heart Radio ve ITV News gibi medya kuruluşları tarafında alındı.

O SES TÜRKİYE BÜYÜK ÖDÜLÜ KAPISINI ÇALDI

O Ses Türkiye'nin büyük ödülü olan albüm yapma şansını kaçıran Ali Köse, İngiltere'de yakaladığı şöhretle albüm yapma olanağını yeniden yakaladı. Fransa, İsviçre ve İtalya 'daki festivallere davet edilen Ali Köse, yeni albümü üzerinde çalışıyor. Önümüzdeki ay Busking in London (Londra'da sokak şarkıcılığı) etkinliği için sahneye geri dönmeye hazırlanan Ali Köse, en büyük tutkusunun Nile Rodgers ile birlikte çalmak olduğunu söylüyor. 2014 yılında O Ses Türkiye'ye katılan Ali Köse, All Night Long şarkısıyla jürininin beğenisini kazanmış ve tercihini ise Hadise'den yana kullanmıştı.