Abone Ol

O Ses jürisi dönmedi, Sezen Aksu kaptı!

2011'in 'O Ses Türkiye'sinde Mustafa Sandal, Hadise, Murat Boz ve Hülya Avşar'ın dönmediği Rümeysa Tekkelioğlu'na Sezen Aksu dönmüş!

O Ses jürisi dönmedi, Sezen Aksu kaptı!

Sanat hayatının 40’ıncı yılını kutlayan Aksu sahneye veda turlarında Volkswagen Arena’daydı. “40 sene size yeter” diyen Sezen Aksu hem izleyicilerine hem kendine duygusal anlar yaşattı.

ONLAR DÖNMEDİ AMA SEZEN AKSU DÖNDÜ!

O Ses jürisi dönmedi, Sezen Aksu kaptı! - Resim: 1Rümeysa Tekkelioğlu fotoğrafları

Beş sene önce “O Ses Türkiye” yarışmasına katılan ancak hiçbir jüri üyesini kendisine döndüremeyen Rümeysa Tekellioğlu da Sezen Aksu’nun vokalisti olarak o akşam sahnedeydi. Aksu, ‘o ses’e dönmeyen Hülya Avşar’ı anarak “Bir gün evde oturmuş yarışmayı izlerken Rümeysa çıktı. Ama hiçbir jüri üyesi dönmedi. Bir gün sonra da Hülya Avşar’ı arayıp ‘Kızım siz geri zekâlı mısınız? Niye dönmediniz’ dedim. Hülya ‘Evet gerizekalıyız’ diye cevap verdi. Rümeysa beş senedir bekliyor. Sonunda önümüzdeki ay albümünü çıkarıyoruz.”

AKILLARA İREM DERİCİ GELDİ!

Bu aslında o ekibin ilk vukuatı değil! İrem Derici de aynı sene aynı jüriden nasibini almış, yarışmada tabir yerindeyse direkten dönmüştü. ‘O Ses Türkiye’ 2011 elemelerinde Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise'nin dönmedikleri, Hülya Avşar'ın butona basmasıyla da tatlı tatlı dalga geçtikleri İrem Derici, dijital platform performansıyla rekorlar kırmış akabinde pop müzik dünyasında kendine ciddi yer edinmişti.

Bakalım jürilerin dönmediği ama Sezen Aksu’nun tam destek verdiği Rümeysa da İrem Derici’nin açtığı ‘2011’ yolundan giden ikinci isim olabilecek mi? (RADİKAL)