Abone Ol

"O sahneyle gurur duyuyorum!!!" İşte Hülya Avşar'ın unutamadığı sahne!!! VİDEO

Hülya Avşar, Berlin in Berlin filmindeki mastürbasyon sahnesiyle gurur duyduğunu söyledi. İşte Avşar'ın gurur duyduğu o sahne!

"O sahneyle gurur duyuyorum!!!" İşte Hülya Avşar'ın unutamadığı sahne!!!...

Önceki gün Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşiye katılan Hülya Avşar, bir soru üzerine "Berlin in Berlin" filmindeki mastürbasyon sahnesiyle gurur duyduğunu söyledi.

İŞTE O SAHNE



Üniversitelere döndü

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir üniversite söyleşisinde öğrecilerle tartışan ve olay sonrası uzun süre bu tarz organizasyonlardan uzak duran Hülya Avşar, yasağı önceki gün kaldırdı. Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşiye konuk olan Avşar, özel hayatından kariyerine kadar pek çok soruya yanıt verdi. İlerleyen dakikalarda ise konu yaklaşık 11 yıl önce çekilen "Berlin in Berlin" filmine geldi.

Hayatın gerçekleri
Başrolünü üstlendiği bu filmin hâlâ konuşuluyor olmasının, başarının bir göstergesi olduğunu dile getiren sanatçı, filmdeki mastürbasyon sahnesinden de rahatsızlık duymadığını belirtti. Avşar, "Çok doğal ve gayet gurur duyduğum bir sahne. Ayıp bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hayatın gerçekleri... Siz üniversite sıralarında oturuyor ve bu olayı yadırgıyor musunuz? Ben aksine malum sahneyle gurur duyuyorum" dedi.