Abone Ol

"O mikrofonu ağzına sokarım senin!!!" Yeşim Salkım, Hilal Cebeci'yi az daha dövecekti! VİDEO

Koşun kavga var!!! Hilal'in bir dergiye verdiği pozlarını canlı yayına getirerek "Sen busun" diyen Salkım, belden aşağı vurmaya başlamışken, Hilal hemen araya girip, "O resimlerden sizin de vardır. Hülya Avşar ve Seda Sayan'ın da var" deyince kıyamet kopt

"O mikrofonu ağzına sokarım senin!!!" Yeşim Salkım, Hilal Cebeci'yi az...

Geçtiğimiz hafta Hilal Cebeci'ye "Sana en iyi çıkış yapan kadın şarkıcı ödülünü ben verdirdim. O ödül şaibelidir. Sen o ödülü hak etmedin" diyerek bir skandalı ortaya çıkaran Yeşim Salkım, öfke kusmaya devam ediyor. Bir Dilek Tut adlı yarışmada jüri üyeliği yapan Salkım, bu hafta da yine formundaydı!..

İŞTE O TARTIŞMA

Hakan Uzan'la yaptığı evlilik sırasında birçok şeye şahit olan ve birçok konunun birebir içinde olan Yeşim, şu sıralar günah çıkartarak vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. Geçen haftanın nasıl olaylı geçtiğini anlatmaya gerek yok!.. Amacı yarışmacıların dileklerini gerçekleştirmek olan Bir Dilek Tut' ta oralık bu hafta da yine çok karıştı. Üç dört gündür medyada Hilal'in ödülü Yeşime Salkım'a geri vereceği haberleri yer aldı. Ancak anlamadığımız şey, ödülün neden bir merasimle canlı yayında geri verilmek istenişiydi. Bu işi sessiz sedasız yapmak varken canlı yayında yapmak zaten "Cumartesi tartışmanın 2'nci raundu var" demek değil midir? Hilal ve Serkan(yarışmacı) şarkılarını söyleyip, jürinin karşına geçtiklerinde Hilal malum konuya değinmek istedi. "Yeşim Salkım bana çok büyük bir saygısızlık yaptı. Ben ödülü kendisine iade edeceğim" diyen Hilal, Yeşim cephesinden "Sen saygıyı hak eden bir insan değilsin. Arkamdan konuşuyorsun. Senin gelip bana teşekkür etmen lazım… Bir haftadır kanallardan inmedin" cevabı ile karşılaştı. Hilal'in bir dergiye verdiği pozlarını canlı yayına getirerek "Sen busun" diyen Salkım, belden aşağı vurmaya başlamışken, Hilal hemen araya girip, "O resimlerden sizin de vardır. Hülya Avşar ve Seda Sayan'ın da var" diyerek kendini savundu. İşte tam burada iyice sinirlenen Salkım, "Oraya gelirsem o mikrofonu senin ağzına sokarım. Sen bana terbiyesizlik yapamazsın. Haddini bil. Sen mahalle kadınısın" dediği Hilal'e konuşma imkanı bile vermedi. Tabii, onlar böyle tartışadururken, diğer jüri üyeleri Şenay Düdek, Emrah ve Deniz Seki yarışmada bu konuların konuşulmasından memnun olmadıklarını belirttiler. Deniz, birkaç hafta önce Hüsnü'yle yaşadığı aşkın konuşulduğu bu programda "Lütfen yarışmacıların haricinde şahsi konular konuşulmasın" deyince Cenk Eren çıldırdı. Herkesin hep bir ağızdan konuştuğu yarışmayı terk eden ancak sonradan geri dönen Yeşim Salkım, haddini aştığı için izleyicilerden özür diledi. Salkım, başkasına yaptığı şaibeleri anlatıyor anlatmasına da ya kendine yapılanlar… Biraz da kendine yapılanları anlatsa ya!.. Acaba o kendisine yapılanları hak etti mi? Bizler de bunu tartışalım… Bu ödül meselesini hafta içi halletmek yerine konuyu ikinci kez canlı yayına taşıyan bu kişiler, gerek yarışmaya gerek yarışmacılara gölge düşürdüler ve rating için başvurulan çirkin yolun ikinci raundu da böyle son buldu!..