Abone Ol

O İstakozun Fiyatı da Ortaya Çıktı

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın, Monaco Yat Kulübü'nde paylaştığı ıstakozun fiyatı ortaya çıktı. Fiyat listesinde, ıstakozun 250 gramı 60 euro olarak görüldü.

O İstakozun Fiyatı da Ortaya Çıktı

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monaco'da Istakoz yediği anları sosyal medya hesabından paylaşmasına tepkiler sürüyor.

Bursalı'nın paylaşımına AKP'nin içinde de sert eleştirler gelirken, Monaco Yat Kulübü'ndeki ıstakozun fiyatı ortaya çıktı.

CHP’den istifa eden Gürsel Tekin, "Monako Yat Kulübü Şifreleri" diyerek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Kulübün 2 bin 500 üyesi var. Üyeleri tek tek Prens II. Albert seçiyor. Prens II. Albert Monako hükümdarı ve meşhur Grace Kelly’nin oğlu." ifadelerini kullandı.


Yat Kulübü ile ilgili detayları aktaran Tekin, "Restaurant katı şekilde üyelere özel. Üyeler misafir getirebiliyor. Menüde Istakoz tabağı 2 bin 72 lira. 60 euro. Kulübün üyeleri arasında Bourbon - İki Sicilya hanedanından Charles, İsveç konsolosu ve Monako Kralı danışmanı Patricia Husson, bir çok siyasetçi, iş insanı, sporcu ve sanatçı var." şeklinde konuştu.

"Kulüp gizliliğe çok önem veriyor"
Gürsel Tekin ayrıca, kulübün gizliliğine dikkat çekerek şunları söyledi:

"Kulüp gizliliğe çok önem veriyor. Özel bir törenle üyeleri kabul ediyor. Kulüp üyeleri ve hayatı hakkında kısıtlı paylaşımda bulunuyor.

AK Partililerin faturasını neticede millet ödüyorsa, milletin neye para ödediğini bilmeye de hakkı vardır diye araştırdım, dostlarıma sordum, paylaştım.