Abone Ol

O helikopter Mehmet Hattat ve kızını taşıyordu!

MEDYAFARESİ FOTO / VİDEO- İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle iniş yapan helikopter Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat ile kızı İpek Hattat’ı taşıyordu.

O helikopter Mehmet Hattat ve kızını taşıyordu!

İstanbul’da yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle Hattat Holdinge ait helikopter son anda karaya iniş yapmıştı. Sahile teğet vaziyette duran Helikopterin tam karaya indiği andaki görüntüsü telefonu kamerası tarafından böyle görüntülendi.

Kötü hava koşulları yüzünden boğaz sularına sadece santimetreler kala kaldırıma zorunlu iniş yapan helikopter Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat ile kızı İpek Hattat’ı taşıyordu.


Hem kendi hem de taşıdığı yolcuları olası bir ölümden kurtaran başarılı iniş yaptırdığı helikopterde bulunan 4. kişinin ise asistan Ataman Gencer olduğu öğrenildi. DHA’nın sorularını yanıtlayan şirket yetkilisi baba - kız Hattatların olay nedeniyle büyük bir şok yaşadıklarını helikopter pilotu Mehmet Aksel’in çok zor koşullarda başarılı bir iniş yaparak herkesin canını kurtardığını belirtti. Şirket helikopterinin bugün Amasra’dan havalandığı, Hattatların enerji alanındaki bir yatırım nedeniyle Amasra’da bulunduğu açıklandı.

DHA

HELİKOPTER ZORUNLU İNİŞ YAPTI! FOTO GALERİ!

YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE HELİKOPTER YOLA İNDİ.. VİDEO

İSTANBUL’DA KAR HAYATI FELÇ ETTİ TIKLAYIN

İSTANBUL’DA KAR HAYATI FELÇ ETTİ TIKLAYIN