Abone Ol

O gece neler oldu? Ronaldo ile 6 saat kesintisiz seks yapan fahişeler ortaya çıktı!!!

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun beş fahişeyle yaptığı kaçamağın detayları ortalığa saçıldı.

O gece neler oldu? Ronaldo ile 6 saat kesintisiz seks yapan fahişeler...

22 yaşındaki yıldızın evinin havuzunda ve jakuzide alem yaptığı fahişelerden ikisi yaşadıklarını anlattı:
      "6 saat boyunca, havuzda, saunada, tuvalette, jakuzide, ayakta seks yaptık. Bize sadece 5 bin 800 dolar ödedi. Yanında 2 futbolcu arkadaşı daha vardı. Tek kelime bile konuşmadı. Bugüne kadar 200 kadar erkekle yattım. Müşterilerimiz bize normalde saygı gösterir fakat onun tek istediği şey seksti. Duygularımızı hiçe saydı. Bir restorana gidip arkadaşlarıyla yiyip içse bile bundan daha fazla hesap öder. Bizi çağırdığını duyunca tüm randevularımızı iptal ederek onun evine gittik.
      Saati 300 dolardan anlaştık.

6 saat boyunca evinde kaldık ve tahmin edebileceğiniz her yerde seks yaptık. Bizimle tek kelime bile konuşmadı. Arada bir votka içip televizyon seyretti, sonra yine seks yaptık. 6 saat boyunca sadece nefes almak ve sigara içmek için vaktimiz oldu. Duygularımızı hiçe saydılar. Sonunda bize 5 bin 800 dolar verip gönderdiler.''
  
      Manchester sorguladı

      Ronaldo'nun yanındaki iki kişinin takım arkadaşları Nani ile bu yıl transfer edilen Anderson olduğu belirtiliyor. Hatta Anderson'un kızlar tarafından cep telefonlarıyla çekilen fotoğrafları da yayımlandı.
      Leeds'den bindikleri taksiyle 100 kilometreden fazla yol kat edip, Ronaldo'nun Manchester dışındaki evine giden kadınların, yanlarında mayo getirmedikleri için havuzda çırılçıplak yüzdükleri de iddialar arasında. Manchester United yöneticileri ise haberler üzerine Ronaldo'yu sorguladı