Abone Ol

O da güzellik sektörüne girmişti! Petek Dinçöz'ün Dilan Polat itirafı şaşırttı! 'Beni aradı ve...'

Son dönemde iddialı sahne tarzı ve verdiği kilolar ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Petek Dinçöz bu defa Dilan Polat itirafıyla gündem oldu

O da güzellik sektörüne girmişti! Petek Dinçöz'ün Dilan Polat itirafı şaşırttı! 'Beni aradı ve...'

Son dönemde iddialı sahne tarzı ve verdiği kilolar ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Petek Dinçöz bu defa Dilan Polat itirafıyla gündem oldu. Güzellik merkezi sahibi olan Dinçöz güzellik sektörüne girdiğinde Dilan Polat'ın kendisini aradığını söyledi ve aralarında geçen konuşmayı açıkladı.

 Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından güzellik sektörü balonu adeta patladı. Güzellik merkezi sahibi tüm fenomenler MASAK tarafından inceleme altına alındı.

Özellikle son yıllarda güzellik merkezlerinin adeta bir furya haline gelmesiyle, birlikte gözler diğer güzellik merkezi sahiplerine çevrildi. Güzellik merkezi sahibi olduğu ortaya çıkan ünlü isimlerden birisi de şarkıcı ve oyuncu Petek Dinçöz oldu.

Dinçöz, 2021 yılında 'Petek Dinçöz Beauty' adlı güzellik merkezi açmış. Ataşehir'de bulunan güzellik merkezi internet üzerinden araştırıldığında ise kapalı olduğu görülüyor.

Petek Dinçöz, verdiği bir röportajda ise güzellik merkezi açtığında Dilan Polat'ın kendisini aradığını söyledi ve aralarında geçen telefon konuşmasını anlattı.

 Magazin Gündemi'nin haberine göre, güzellik merkezi açtığında kendisini Dilan Polat'ın aradığını itiraf eden Dinçöz, 'Beni o zaman Dilan Polat aradı, Hayırlı uğurlu olsun dedi' ifadelerini kullandı. Dinçöz'ün kendisini tanıyamadığını belirtmesi üzerine Polat'ın 'Dilan Polat ben, komşu olduk, hayırlı olsun' cevabını verdiğini dile getirdi.

 

Dinçöz'ün Dilan Polat'ın müşterileri nasıl çektiğini sorması üzerine, Polat, '24 saat Instagramdan paylaşım yaparak çekeceksin hayatım' yanıtını vermiş.